«Κραυγή» αγωνίας από Καπραβέλο: Θα γίνουμε Ρουμανία, θα νοσηλεύουμε ασθενείς στα πάρκινγκ 

Ο κόσμος έχει χάσει την υπομονή του... «μας βρίζουν κι έχουν δίκιο»

argentina Large 1

«Κλειστό λόγω πληρότητας», απάντησε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καπραβέλος σχολιάζοντας την κατάσταση στο  «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε την ανάγκη να ληφθούν τώρα δραστικά μέτρα ενάντια στην απειλή του κορονοϊούκαι επεσήμανε ότι κατά την τελευταία εφημερία πήγαν στο νοσοκομείο 105 ασθενείς με κορονοϊό και μπόρεσαν να κάνουν εισαγωγή για νοσηλεία μόνο σε 44 ασθενείς.

«105 προσελεύσεις στο νοσοκομείο μας και άλλοι τόσοι έφυγαν, διότι δεν μπορούσαμε να τους εξυπηρετήσουμε», τόνισε ο Ν.Καπραβέλος και συμπλήρωσε:

«Έφυγαν μόνοι τους, πήγαν σπίτι τους, θα πάνε στην επόμενη εφημερία, στο επόμενο νοσοκομείο». Όπως τόνισε ο κόσμος έχει χάσει την υπομονή του και «μας βρίζουν κι έχουν δίκιο».

Στη συνέχεια ο ιατρός εξέφρασε την έντονη ανησυχία του πως θα φτάσουν στο σημείο να νοσηλεύουν ασθενείς στο πάρκινγκ όπως στη Ρουμανία.

«Είμαστε σε φάση έξαρση της πανδημίας», σημείωσε ο Νίκος Καπραβέλος και πρόσθεσε ότι παγκοσμίως η μόνη λύση είναι η υποχρεωτική χρήση του εμβολίου. Προειδοποίησε μάλιστα ότι «αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα είναι μονόδρομος το lockdown».

«Θα φτάσουμε στο σημείο να έχουμε στο παρκινγκ ασθενείς. Δεν θα έχουμε άλλες κλίνες όπως η Ρουμανία».

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…