«Κράξιμο» στον Γ. Πατούλη από τα «Παραπολιτικά» για τα Chesterfield

Όταν φτάνει η προσκείμενη στη ΝΔ εφημερίδα «Παραπολιτικά» να κράζει τον εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη για τα έπιπλα των γραφείων  στην Περιφέρεια Αττικής, τότε τα πράγματα δεν είναι καλά στην Πειραιώς.  

«Κράξιμο» στον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη από τα «Παραπολιτικά». «Δεν έφταναν οι Chesterfield – Έκανε επιτροπή καταγραφής επίπλων», αναφέρει το  σχετικό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας και συνεχίζει:

«Έντονο το ενδιαφέρον και ιδιαίτερα… σχολαστικοί με τα έπιπλα των γραφείων τους αποδεικνύονται στην Περιφέρεια Αττικής.

Οι καταγγελίες του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής για τα πανάκριβα έπιπλα στο γραφείο του Γιώργου Πατούλη φαίνεται να αποδεικνύουν –εκ νέου μετά τις φωτογραφίες- ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός πως στις 5 Νοεμβρίου σχηματίστηκε τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από έξι άτομα συνολικά, αφού στην απόφαση προβλέπονται και τρία αναπληρωματικά μέλη.

Το έργο της είναι η αριθμητική καταγραφή αλλά και η κατάσταση των επίπλων που πλαισιώνουν τα γραφεία του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών. Μάλιστα, η θητεία της επιτροπής δεν έχει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.»