Κρατούμενος μέχρι την απολογία του τη Δευτέρα ο Αγ. Φιλιππίδης

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιπίδης από τον…

filippidis 2 1

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιπίδης από τον ανακριτή κατά της διαφθοράς, ο οποίος μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. 

Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση του Τ.Τ. ήταν και τυπικά ελεύθερος από τις τουρκικές Αρχές από χθες το βράδυ οπότε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία. 

Ο Άγγελος Φιλιππίδης επέστρεψε στην Αθήνα στις 9:00 το πρωί με πτήση της Turkish Airlines, κατόπιν συνεννοήσεως του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών με τις τουρκικές Αρχές. Αρχικά οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” και από εκεί με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Θ. Βαρλάμη, ο Άγγελος Φιλιππίδης ήρθε στην Ελλάδα με δική του συναίνεση, μετά από συμφωνία με τις τουρκικές Αρχές και όχι έπειτα από απέλαση. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φιλιππίδης απελάθηκε από τις τουρκικές Αρχές, και μάλιστα στην πτήση συνοδευόταν και από αξιωματούχους του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…