Κράτησε το +2 ο ΠΑΟΚ πριν από το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Δύσκολη νίκη επί του Πανθρακικού με 3-2 πήρε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της…

paok 37

Δύσκολη νίκη επί του Πανθρακικού με 3-2 πήρε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο «δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε με το Σαλπιγγίδη (7΄), ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με τους Ντιγκινί (32΄) και Τσουμάνη (55΄). Μέσα σε τρία λεπτά (62΄, 65΄) η ομάδα του Αναστασιάδη ανέτρεψε το εις βάρος της σκηνικό με τα γκολ των Παπαδόπουλου και Περέιρα.

Οι απουσίες των Αθανασιάδη, Ρατς, Τζιόλη και Μακ επηρέασαν την ομάδα του Αναστασιάδη, που εάν εξαιρέσει κανείς το πρώτο 15λεπτο, στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα δεν έπεισε με την απόδοσή της ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον Ολυμπιακό (3/12). 

Έστω και με μέτρια εμφάνιση, πάντως, οι Θεσσαλονικείς πήραν το «τρίποντο» και διατήρησαν τη διαφορά του +2 από τον Ολυμπιακό κι έτσι όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μόλις στο 7΄ προηγήθηκαν με το πλασέ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη (1-0). Η ομάδα του Αναστασιάδη κυνήγησε και το δεύτερο γκολ, αλλά στάθηκε άτυχη στο 13΄, όταν η κεφαλιά του Δημήτρη Παπαδόπουλου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Αθανασιάδη.

Ο ρυθμός που έδωσαν οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα δεν είχε ανάλογη συνέχεια, καθώς με το πέρασμα του χρόνου ο Πανθρακικός ισορρόπησε το παιχνίδι κι άρχισε να βγαίνει στην επίθεση αναζητώντας την ισοφάριση. Το συγκρότημα του Μανουέλ Ρόκα τα κατάφερε στο 32΄ με το δυνατό σουτ του Ντιγκινί (1-1) που άφησε «άγαλμα» το Γλύκο, ενώ το πρώτο μέρος έκλεισε με την ευκαιρία του Σπυρόπουλου (44΄), ο οποίος μπερδεύτηκε ενώ ήταν μόνος του κι αστόχησε.

Ο αγνώριστος μετά το πρώτο 15λεπτο, ΠΑΟΚ, δεν αντέδρασε ούτε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρος. Παρά την αναγκαστική αλλαγή του Ιγκορ στο 50΄, η ομάδα του Ρόκα δεν κλείστηκε και στο 55΄ σε μία αντεπίθεση που έβγαλε, κατάφερε να προηγηθεί με το βολέ του Τσουμάνη που πέρασε σα…σταματημένο το Σκόνδρα.

Η «ψυχρολουσία» που δέχτηκαν οι Θεσσαλονικείς λειτούργησε υπέρ τους και πριν συμπληρωθούν 10 λεπτά από το 1-2, το σκηνικό είχε ανατραπεί. Από σέντρα του Σαλπιγγίδη στο 62΄ ο Παπαδόπουλος έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά κι έφερε το ματς στα ίσια, ενώ τρία λεπτά μετά από το απευθείας φάουλ του Περέιρα οι «ασπρόμαυροι» πήραν και πάλι το προβάδισμα.

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Σπυρόπουλος (61΄ Περέιρα), Τζαβέλλας (67΄ Ποζατζίδης), Κατσικάς, Κίτσιου (46΄ Κίτσιου), Τζανδάρης, Μάρτενς, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Γκολάσα, Παπαδόπουλος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης, Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης (73΄ Οκάτσι), Ποτουρίδης, Ίγκορ (50΄ Κάσες), Ντιγκινί (66΄ Ρομέου), Τσουμάνης.

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

6200549

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του…