Κραουνάκης για την αναφορά Κούγια στον Χατζιδάκι: «Μακριά από την κληρονομιά μας τα σάπια βατράχια»

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η αναφορά του Αλέξη Κούγια στον εμβληματικό Μάνο Χατζιδάκι, κατά την διάρκεια της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς κατά συρροή ανήλικων και ενήλικων αντρών. Ένας εξ΄αυτών και ο  Σταμάτης Κραουνάκης όπου απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια 

NewsRoom 14/05/2022 | 14:45

Έξω φρενών έγινε ο Σταμάτης Κραουνάκης  με  τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια όταν αναφέρθηκε στον Μάνο Χατζηδάκι, στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.  Ο συνήγορος του κατηγορούμενου υπέβαλλε ερώτηση σε μάρτυρα υπεράσπισης, προσβάλλοντας τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη: «Έκρυψε ποτέ ο μεγαλύτερος Έλληνας συνθέτης Μάνος Χατζιδάκις ότι η παρέα του ήταν παιδιά 15-16-17-18 χρονών;» 

Ο ίδιος, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και ήταν... λάβρος κατά του γνωστού ποινικολόγου!

«Όταν σκουντάμε χρώματα των μεγάλων πεθαμένων η δύναμη που δημιουργείται είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να διαλύσει σύμπαντα. Οι άνθρωποι που υπέγραψαν τη μεγάλη μας κληρονομιά είναι καλό να μείνουν μακριά από τα σάπια βατράχια», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης και συνέχισε:
«Ο δικηγορικός σύλλογος πρέπει να πάρει μέτρα για αυτόν τον άνθρωπο, δεν θέλω να πω το όνομά του, δεν θέλω να ανακυκλώνεται και να διαφημίζεται το όνομά του».