Ο Σταμάτης Κραουνάκης το πρωί της Τετάρτης (17/09) μίλησε στην εκπομπή Buongiorno του Mega και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις πολιτικές εξελίξεις.
Πιο συγκεκριμένα δέχθηκε ερωτήσεις σχετικά με το τι προβλέπει για το πολιτικό μέλλον του Αλέξη Τσίπρα αλλά και της Μαρίας Καρυστιανού.
«Δεν υπάρχει κανένας ανεβαστικός λόγος από κανέναν πολιτικό αυτή τη στιγμή. Είναι γνωστή η φιλία μου με τον Αλέξη.
Εγώ νομίζω ότι δε θέλει να κάνει κόμμα, θέλει να γίνει πρωθυπουργός», ανέφερε αρχικά ο σπουδαίος δημιουργός για το πρώην πρωθυπουργό.
«Δεν θα πολιτευτεί. Αυτό που παίζει τώρα είναι μετριούμπα. Είναι “βήτα” και πολύ φοβάμαι ότι είναι ένα μοντέλο που έχει να κάνει με την παγκόσμια κοινότητα.
Τα κέντρα θέλουν πλέον διαχειριστές, δεν θέλουν ηγέτες», είπε την ίδια στιγμή για την Μαρία Καρυστιανού.
Ο Σταμάτης Κραουνάκης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο καλοκαίρι που πέρασε και τη συνεργασία του με την Κλαυδία, την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική.
«Έριξα ένα κράξιμο στη Μενδώνη όσο… πατάει η γάτα», σημείωσε και συνέχισε ότι:
«Αυτό που βλέπω στην κοινωνία είναι ότι στην πρώτη αντίδραση είναι… χμ. Μόλις τους δείξεις μία ενθάρρυνση αμολάνε.
Φοβάμαι ότι αυτός είναι ο τρόπος που ψηφίζει πια ο κόσμος».
Διαβάστε επίσης:
Ένταση ανάμεσα σε Τουμασάτου και Μελέτη: «Δεν μπορώ να δεχτώ την ελληνική κυβέρνηση»
«Τι έγινε παιδιά, πονάτε;» – Το απίστευτο σχόλιο Πορτοσάλτε για τη μεταγραφή Λοβέρδου στη ΝΔ
Λοβέρδος: Η πρώτη συνέντευξη μετά την προσχώρηση στη ΝΔ – «Έτσι έγινε το deal με Μητσοτάκη»
Θεσσαλονίκη: Ουρές δεκάδων μέτρων για τα εγκαίνια γνωστής αλυσίδας fast food (video)
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια