Κρανιδιώτης: Golden boy με συστατική του μπαμπά ο Κυριάκος – "Μπλε Ποτάμι" η ΝΔ

Οργισμένος φαίνεται πως είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, μετά από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το πρώην στέλεχος του κόμματος χαρακτήρισε τη ΝΔ ως «μπλε Ποτάμι», ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τον αποκάλεσε golden boy με «συστατική του μπαμπά».

NewsRoom 17/03/2016 | 11:32

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Κρανιδιώτης γράφει, μεταξύ άλλων: «Οι εξελίξεις θα είναι τόσο ραγδαίες που δεν θα ξεπεράσουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ και την ορντινάντσα του. Θα ξεπεράσουν και την σημερινή ηγεσία της ΝΔ, που νομίζει, πως με ρετάλια του Σταύρου και ανακύκλωση σημιτανθρώπων, θα φτιάξει 'κεντρώο' κόμμα και κάνοντας την πάπια ή ψιθυρίζοντας την κριτική, θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μαύρος Καβαλάρης, εκ των ηγετών του αληθινού Κέντρου της Ιστορίας, που απέδωσε δικαιοσύνη στους τότε ολετήρες της Πατρίδας, διότι συντεταγμένη δικαιοσύνη ήταν κι όχι οχλοκρατική βία, θα απορούσε με την απάθεια και τους καλούς τρόπους των ευαισθητούληδων, που πιάνουν την ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ποινικές του ευθύνες με την χαρτοπετσέτα αλλά δεν τους πειράζει να τσαλαβουτάνε στην βαθιά ψευτοπροοδευτική λάσπη, μιας χώρας που ξεχαρβαλώνεται απ’ άκρου εις άκρον. Ποτέ η ηγεσία της ΝΔ δεν βρισκόταν σε μεγαλύτερη αναντιστοιχία με την βάση των απλών ανθρώπων, που πιστεύουν στο Έθνος και στην Πατρίδα, είναι συντηρητικοί κοινωνικά, διότι θέλουν τάξη, ασφάλεια, κοινωνική συνοχή αλλά και οικονομικά φιλελεύθεροι, διότι μόνο ο οικονομικός φιλελευθερισμός παράγει πλούτο. Η σημερινή ηγεσία, ως μπλε Ποτάμι, ξαναπιάνει την πεσμένη βρώμικη σκυτάλη της ενοχικής δεξιάς, εκτελεί παραγγελιές της Γεροβασίλη, γιατί θίχτηκαν οι καλοί τρόποι του Κυριάκου. Η Ιστορία προχωράει τόσο γρήγορα, που θα μετρήσει ανελέητα και τα golden boys με συστατική του μπαμπά τους. Διότι όλοι οι επικοινωνιολόγοι του κόσμου, οι ενδυματολόγοι και λογογράφοι, όλα τα λεφτά της γης, δεν μπορούν από μόνα τους να φτιάξουν μισό πολιτικό άνδρα».

Σημαντικό είναι πως αν και το θέμα ξεκίνησε αναφορικά με το Μουζάλα, τελικά το μόνο θύμα της υπόθεσης είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, που καρατομήθηκε από τον Μητσοτάκη. Ο κ. Κρανιδιώτης αντέδρασε στη διαγραφή του με ένα περιπαικτικό post στο Facebook, αναρτώντας το τραγούδι: «Θα σου κόψω τις κοτσίδες».

Τέλος, χθες ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεσμεύτηκε να απαντήσει σε δημοσίευση του antinews.gr -κάτι που ίσως δείχνει τη στροφή της συγκεκριμένης ιστοσελίδας προς το μητσοτακικό στρατόπεδο, όμως στην παραπάνω ανάρτησή του στο Facebook δεν προέβη σε καμία αναφορά.