Newsroom

Newsroom

Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ θέλει λυτρωτικές εκλογές

Λυτρωτικά για την κοινωνία εκτιμά η Δημοκρατική Αριστερά ότι θα λειτουργήσουν τυχόν πρόωρες εκλογές, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος,…

fotis kouvelis

Λυτρωτικά για την κοινωνία εκτιμά η Δημοκρατική Αριστερά ότι θα λειτουργήσουν τυχόν πρόωρες εκλογές, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης, εξηγώντας τη στάση της ΔΗΜΑΡ στις επικείμενες ψηφοφορίες για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Φ. Κουβέλης σημείωσε πως η ΔΗΜΑΡ θέλει να πορευθεί η χώρα προς εκλογές, ώστε να επιλέξει ο λαός στην κάλπη ποιες πολιτικές προτιμά, ενώ υποστήριξε ότι διαστρεβλώθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του ότι δεν θα αντιληφθεί ως αποστασία τυχόν θετική ψήφο βουλευτών της ΔΗΜΑΡ στην προεδρική εκλογή, ξεκαθαρίζοντας ότι τα μέλη της ΚΟ του κόμματος δεσμεύονται από τις συλλογικές αποφάσεις της παράταξης και αποδίδοντας τη διαστρέβλωση σε προσωπικές στοχεύσεις ανθρώπων που «φορούν έναν παραμορφωτικό φακό».

Ο κ. Κουβέλης άφησε εξάλλου ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν από τα κομματικά όργανα στις αρχές Ιανουαρίου, διευκρινίζοντας πως προϋπόθεση για οποιαδήποτε συνεργασία είναι σύναψη προγραμματικών συμφωνιών και η πολιτική και οργανωτική αυτοτέλεια της ΔΗΜΑΡ.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…