Κουτσούμπας: Να εμποδίσουμε τη νέα γενοκτονία του Ισραήλ ενάντια στον παλαιστινιακό λαό

Να ακυρώσει άμεσα όλες τις στρατιωτικές και άλλες συμφωνίες με το Ισραήλ κάλεσε την κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ,…

kke 19

Να ακυρώσει άμεσα όλες τις στρατιωτικές και άλλες συμφωνίες με το Ισραήλ κάλεσε την κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δήλωσή του από το συλλαλητήριο του κόμματος ενάντια στο αιματοκύλισμα του λαού της Παλαιστίνης.

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε πως θα πρέπει να σταματήσει η κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών από το κράτος του Ισραήλ, να σταματήσει ο εποικισμός, να υπάρξει ένα κυρίαρχο, βιώσιμο κράτος του παλαιστινιακού λαού στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ, ισότιμο μέλος, αναγνωρισμένο κράτος – μέλος του ΟΗΕ.

Επισήμανε, παράλληλα, πως “με την πάλη μας, τον αγώνα μας και την αλληλεγγύη μας μπορούμε να εμποδίσουμε τη νέα γενοκτονία του Ισραήλ ενάντια στον παλαιστινιακό λαό. Δεν επιτρέπεται σήμερα κανένας να εξομοιώνει τα θύματα με τους θύτες”.

“Η αλληλεγγύη και ο αγώνας του ελληνικού λαού θα πρέπει να συνεχιστεί. Είμαστε στο πλάι του αδελφού παλαιστινιακού λαού” υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…