Κουρτάκης στην Επιτροπή: Ο Σαμαράς μου τηλεφώνησε για να κατέβει το ηχητικό για τον "Παναθηναϊκάκια"

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Γιάννη Κουρτάκη από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στην Επιτροπή για τα δάνεια ΜΜΕ και κομμάτων, σύμφωνα με την οποία ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τηλεφώνησε ο ίδιος στον κ. Κουρτάκη για να κατεβάσει την είδηση με το ηχητικό που είχε δώσει στη δημοσιότητα ο χρυσαυγίτης Κασιδιάρης για τον «παναθηναϊκάκια» Ντογιάκο.

«Είχε αναρτηθεί στο site των Παραπολιτικών δημοσίευμα με το σχετικό ηχητικό» είχε αρχικά, αναφερόμενος στο ηχητικό που είχε κοινοποιήσει ο χρυσαυγίτης, Ηλίας Κασιδιάρης, στη Βουλή το 2014 και στο οποίο ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να δίνει εντολή σε κάποιον να πει στον «Παναθηναϊκάκια» (σ.σ. Ντογιάκο) να… συνουσιάσει τους επόμενους τρεις που θα πάνε (σ.σ. βουλευτές της Χρυσής Αυγής).

Ο κ. Κουρτάκης επιβεβαίωσε πως ο Αντώνης Σαμαράς τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του είπε πως πρέπει να κατεβάσει το δημοσίευμα από το site γιατί αφενός είναι άθλιο και αφετέρου δεν μιλάει αυτός. Ο εκδότης των Παραπολιτικών συνέχισε λέγοντας πως μετά το τηλεφώνημα το δημοσίευμα «κατέβηκε» από το site.

Πρόκειται για άλλη μία απόδειξη της παρεμβατικότητας του πρώην πρωθυπουργού επί του δημοσιογραφικού έργου, ειδικά όταν τα δημοσιεύματα θίγουν άμεσα τον ίδιο και τις γνωριμίες που διατηρούσε και διατηρεί στην εισαγγελία Εφετών.

Το επίμαχο ηχητικό:


Αποκάλυψη Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης «κρατάει» τον Βελόπουλο μέσω εφορίας για τις κεραλοιφές

Αποκάλυψη Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης «κρατάει» τον Βελόπουλο μέσω εφορίας για τις κεραλοιφές

Η ξαφνική υποστήριξη της Ελληνικής Λύσης στα κυβερνητικά σχέδια για την άλωση των ανεξάρτητων αρχών,…