Κουρουμπλής: Έχουν βαρύτατη ευθύνη οι αστυνομικοί που δεν επενέβησαν για τον ξυλοδαρμό του Κουμουτσάκου (βίντεο)

O υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για ευθύνες των αστυνομικών που ήταν μπροστά στον ξυλοδαρμό του Γιώργου…

kouroymplis 0

O υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για ευθύνες των αστυνομικών που ήταν μπροστά στον ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου και δεν επενέβησαν . 

“Οι άνθρωποι που ήταν εκεί από μεριάς της αστυνομίας και οποίοι όφειλαν να παρέμβουν και δεν παρενέβησαν, έχουν βαρύτατη ευθύνη πλημμελούς άσκησης του καθήκοντός τους” τόνισε στο MEGA. 

Όπου υπάρχουν ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν, τόνισε ο κ. Κουρουμπλής και έστειλε σαφές μήνυμα στα σώματα ασφαλείας:  “Όποιος νομίζει ότι σε αυτό το χώρο μπορεί να παίζει παιχνίδια θα βρεθεί εκτός”.

O υπουργός Εσωτερικών άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν στεγανά μεταξύ αστυνομίας και Χρυσής Αυγής και είπε αυτά τα στεγανά αυτά πρέπει να σπάσουν. Ο καθένας θα μάθει να ασκεί με ευσυνείδητο τρόπο τα καθήκοντά του, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε ότι  έχουν ταυτοποιηθεί αρκετοί από τους δράστες της επίθεσης και καταδίκασε το γεγονός με το πιο έντονο τρόπο.

 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…