Κουραφέξαλα τα ΝΕΑ κύριε Πρετεντέρη (μας);

Μην ακούτε αυτούς που λένε πως ο Καμμένος σέρνει τον Τσίπρα στη Βουλή, αυτά είναι κουραφέξαλα. Ο Τσίπρας έχει υπογράψει δύο από τα χαρτιά του ΚΥΣΕΑ, γι' αυτό και ενδιαφέρεται προσωπικά.

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Κάπως έτσι το είπε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Πρετεντέρης, στην εκπομπή του, στο (καινούργιο ραδιόφωνο) «Θέμα 104.6». Στο περίπου σας το λέω. Κουραφέξαλα λοιπόν.

Την ίδια ώρα στο πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ, της εφημερίδας στην οποία αποτελεί βασικό στέλεχος ο Γιάννης Πρετεντέρης, διαβάζουμε: «Με απαίτηση Καμμένου ο Τσίπρας στη Βουλή στην επίμαχη συζήτηση που μετατέθηκε για τη Δευτέρα». Μπίνγκο.

Η εκπομπή πάντως του Γιάννη Πρετεντέρη στο «Θέμα 104.6» είναι τόσο πλουραλιστική όσο πλουραλιστική ήταν και η αλήστου μνήμης «Ανατροπή» στο Mega(τότε που έπιανε στο τέλος 6% με το ζόρι – «μαύρο να ρίξουμε στην οθόνη, περισσότεροι θα μας βλέπουν» μου έλεγε τότε ένας τεχνικός του Mega απηχώντας τη γνώμη πολλών εργαζομένων στο κανάλι).

Δείτε ποιους είχε καλεσμένους αυτές τις, πρώτες, μέρες: τον Σγουρό να καταφέρεται εναντίον της Δούρου, τον Λοβέρδο, την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Ψαριανό, τη Λιάνα Κανέλλη, τον γνωστό Μαρατζίδη του ΠΑΜΑΚ κ.ά.

Δεν πετυχαίνει(ς) αντίθετη άποψη ούτε με το τουφέκι. Μια νέα, ραδιοφωνική αυτή τη φορά, «Ανατροπή» γεννιέται… 

πηγή: efsyn.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr