Κούλογλου: Με τα μνημόνια τελειώνει και η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Η κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τελειώνει μετά το τέλος των μνημονίων, τόνισε σε συνέντευξη του στο Σκάι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

5abe6a441dc524a9338b460d

«Η ιστορική περίοδος που επέβαλε αυτή τη συμφωνία έχει τελειώσει, τελειώνει με το τέλος των μνημονίων», ανέφερε χαρακτηριστικά. O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι η συμμαχία με τον Πάνο Καμμένο ήταν η μόνη λύση, προκειμένου να μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ «δεξιό, με εθνικιστικές τάσεις». «Τώρα, όταν τελειώσουν τα μνημόνια, και θα τελειώσουν τον Αύγουστο, θα τελειώσει και η συνεργασία», τόνισε ο κ. Κούλογλου.

Την ίδια ώρα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ανοίγει παράθυρο» συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής, αφήνοντας, ωστόσο, αιχμές για «τομές με το παρελθόν» που πρέπει να κάνει. Όπως δήλωσε: Σε περίπτωση που υπάρξει δυνατότητα δημιουργίας δημοκρατικής πλειοψηφίας, θα κυβερνήσει (σσ: ο ΣΥΡΙΖΑ) με την Κεντροαριστερά. Ό,τι διαμορφώνουμε και στην Ευρώπη και προσπαθούμε να κάνουμε, είναι μια συμμαχία… Αριστεράς – Κεντροαριστεράς για να επιβάλλουμε νέα ατζέντα κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Το Κίνημα Αλλαγής θα πρέπει να προχωρήσει τις δικές τους επεξεργασίες, κάνοντας τομές με το παρελθόν. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το μέλλον”.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…