Κούλογλου για συνέντευξη Τσίπρα: Αν είσαι καθαρός, λες την αλήθεια

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μίλησε στο ραδιόφωνο του news24/7 για την χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

κούλογλου1

«Όταν έχεις καθαρά χέρια, έχεις και καθαρό μυαλό», είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ότι δεν εννοεί μόνο στο επίπεδο της ηθικής αλλά και στον τρόπο που παίζεται το πολιτικό παιχνίδι. «Αν είσαι καθαρός, λες την αλήθεια» συμπλήρωσε ο κ. Κούλογλου.

Σχετικά με την αυριανή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε πως «παρότι ιδεολογικά έχουν χωρίσει οι δρόμοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, καλό θα ήταν η κυβέρνηση να κλείσει ενωμένη τη θητεία της. Γιατί σε όλες τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στον τομέα της οικονομίας και στην έξοδο από τα μνημόνια έχουν βάλει πλάτη και οι ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος τήρησε την συμφωνία με τον Τσίπρα και αυτό πρέπει να του αναγνωριστεί».

Κληθείς να σχολιάσει τις φραστικές παρεκτροπές, που παρατηρούνται στην Βουλή, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε αποστάσεις από αυτά τα φαινόμενα τονίζοντας ωστόσο πως «βασικός υπεύθυνος είναι ο κ. Γεωργιάδης και η ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ. O κ. Γεωργιάδης βρίσκεται σε πανικό λόγω των υποθέσεων διαφθοράς, όπως η Novartis και το ΚΕΕΛΠΝΟ». Ο Στ. Κούλογλου παρατήρησε, βέβαια, πως «αν και δικαιολογημένη η κριτική, από ΜΜΕ και τους δικαστικούς, στις δηλώσεις Πολάκη, δεν παρατηρείται η ίδια ευαισθησία όταν εκτοξεύονται ίδιες, αν όχι και χειρότερες, επιθέσεις κατά θεσμών της Δικαιοσύνης από τον κ. Γεωργιάδη». «Δεν υπήρξε αντίστοιχη ευαισθησία, όταν η κα Τουλουπάκη δέχθηκε επιθέσεις, που όμοιες δεν δέχθηκαν ούτε την δεκαετία του ‘60 και του παρακράτους στην Θεσσαλονίκη οι εισαγγελείς για την υπόθεση Λαμπράκη, Σαρτζετάκης και Δελαπόρτας», συμπλήρωσε.