Κούλογλου για συνέντευξη Τσίπρα: Αν είσαι καθαρός, λες την αλήθεια

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μίλησε στο ραδιόφωνο του news24/7 για την χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

κούλογλου1

«Όταν έχεις καθαρά χέρια, έχεις και καθαρό μυαλό», είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ότι δεν εννοεί μόνο στο επίπεδο της ηθικής αλλά και στον τρόπο που παίζεται το πολιτικό παιχνίδι. «Αν είσαι καθαρός, λες την αλήθεια» συμπλήρωσε ο κ. Κούλογλου.

Σχετικά με την αυριανή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε πως «παρότι ιδεολογικά έχουν χωρίσει οι δρόμοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, καλό θα ήταν η κυβέρνηση να κλείσει ενωμένη τη θητεία της. Γιατί σε όλες τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στον τομέα της οικονομίας και στην έξοδο από τα μνημόνια έχουν βάλει πλάτη και οι ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος τήρησε την συμφωνία με τον Τσίπρα και αυτό πρέπει να του αναγνωριστεί».

Κληθείς να σχολιάσει τις φραστικές παρεκτροπές, που παρατηρούνται στην Βουλή, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε αποστάσεις από αυτά τα φαινόμενα τονίζοντας ωστόσο πως «βασικός υπεύθυνος είναι ο κ. Γεωργιάδης και η ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ. O κ. Γεωργιάδης βρίσκεται σε πανικό λόγω των υποθέσεων διαφθοράς, όπως η Novartis και το ΚΕΕΛΠΝΟ». Ο Στ. Κούλογλου παρατήρησε, βέβαια, πως «αν και δικαιολογημένη η κριτική, από ΜΜΕ και τους δικαστικούς, στις δηλώσεις Πολάκη, δεν παρατηρείται η ίδια ευαισθησία όταν εκτοξεύονται ίδιες, αν όχι και χειρότερες, επιθέσεις κατά θεσμών της Δικαιοσύνης από τον κ. Γεωργιάδη». «Δεν υπήρξε αντίστοιχη ευαισθησία, όταν η κα Τουλουπάκη δέχθηκε επιθέσεις, που όμοιες δεν δέχθηκαν ούτε την δεκαετία του ‘60 και του παρακράτους στην Θεσσαλονίκη οι εισαγγελείς για την υπόθεση Λαμπράκη, Σαρτζετάκης και Δελαπόρτας», συμπλήρωσε.

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

220328101503 ethniki omada ellada

Επίσημη ενημέρωση FIFA για Ντόπινγκ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

“Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό…

Κακοκαιρία Gori: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για Θεσσαλία – Σε 20 ώρες θα πέσει το νερό τριών μηνών

Θεσσαλία

Κακοκαιρία Gori: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για Θεσσαλία – Σε 20 ώρες θα πέσει το νερό τριών μηνών

Ο μετεωρολόγος του ALPHA, Γιώργος Τσατραφύλλιας προειδοποίησε για πολύ δύσκολες συνθήκες τη Παρασκευή και το…