Κουκλοθέατρο με τον πολυβραβευμένο David Zuazola από τη Χιλή

Μια μέρα, οι άνθρωποι και τα ζώα σταμάτησαν να γεννιούνται. Και η βλάστηση σταμάτησε να αναπτύσσεται. Και τα ποτάμια, οι…

Μια μέρα, οι άνθρωποι και τα ζώα σταμάτησαν να γεννιούνται. Και η βλάστηση σταμάτησε να αναπτύσσεται. Και τα ποτάμια, οι λίμνες και η θάλασσα ξεράθηκαν… Τότε, οι άνθρωποι έφτιαξαν ένα χωριό με ό,τι είχε απομείνει.

Σε εκείνο το χωριό γεννήθηκε ένα κορίτσι με ένα ζευγάρι φτερά. Ο θρύλος λέει ότι ή είναι ένας άγγελος που θα σώσει τον κόσμο ή είναι ένα κακό πνεύμα που θα τον καταστρέψει εντελώς. Τότε εμφανίζεται ένας μυστηριώδης ταξιδιώτης… «Θα πάρω το κορίτσι υπό την προστασία μου μέχρι να γίνει 16 χρονών. Αν είναι άγγελος θα την αφήσω να κάνει το έργο της. Αν είναι κακό πνεύμα, θα το καταστρέψω…».

Τα σκηνικά της ιστορίας είναι φτιαγμένα με μηχανισμούς από παλιά και άχρηστα αντικείμενα. Αυτή η περίεργη αισθητική, μαζί με τη μουσική και την αφήγηση του ηθοποιού μας μεταφέρουν σε μία ρομαντική ατμόσφαιρα.

David Zuazola – Χιλή

«Λερωμένα φτερά»

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 9μ.μ.

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 5μ.μ.

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 5μ.μ.

Ο David Zuazola γεννήθηκε στη Χιλή. Είναι ηθοποιός, μουσικός και κουκλοπαίκτης. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Santiago της Χιλής. Ξεκίνησε σαν κουκλοπαίκτης με την ομάδα του Jordi Bertran στη Βαρκελώνη. Μετά από τη συμμετοχή του σε πολλές θεατρικές ομάδες, ξεκινάει τη σόλο καριέρα του με την παράσταση «Λερωμένα Φτερά», με την οποία ταξιδεύει σε Φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Έχει κερδίσει το Βραβείο Καλύτερου Φανταστικού Κόσμου (Βαρσοβία, Πολωνία 2011) το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού Θεάτρου κούκλας (Μοντενέγρο 2012) και το Βραβείο Καλύτερης Παράστασης Θεάτρου κούκλας (Βίτολα 2013).

Εισιτήριο 10 ευρώ

Μειωμένο καί παιδιά 8 ευρώ

Ομαδικό 7 ευρώ

Για τα μέλη της UNIMA 6 ευρώ

Aπαραίτητη η κράτηση θέσης τηλ. 210 5222181 – 6942420062

“Εργαστήρι Μαιρηβή”

Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή

τηλ.: 210 5222181 – 6942420062

 

Βαριά καταγγελία για την Γκουίνεθ Πάλτροου: Κατηγορείται ότι τραυμάτισε σοβαρά συνταξιούχο γιατρό στο σκι

Βαριά καταγγελία για την Γκουίνεθ Πάλτροου: Κατηγορείται ότι τραυμάτισε σοβαρά συνταξιούχο γιατρό στο σκι

Σύμφωνα με την καταγγελία, η Γκουίνεθ Πάλτροου τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε τον γιατρό που έκανε…