Κουίζ για δυνατούς λύτες: Βρείτε το χρυσαυγίτη – ακροδεξιό πολιτικό

Ούτε στα σημεία πλέον οι διαφορές ανάμεσα στους βουλευτές της ΝΔ και στα στελέχη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής

Τις προηγούμενες μέρες σύσσωμο το μιντιακό κυβερνητικό μπλοκ επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή επιχείρηση ηρωοποίησης τους Κωνσταντίνου Κατσίφα. 

Το πιο χυδαίο μάλιστα ήταν ότι αυτή η προσπάθεια σκοπίμως επιχειρούταν να συνδεθεί με το πνεύμα των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, ο οποίος επιτέθηκε σε αστυνομικές δυνάμεις πυροβολώντας με ένα καλάσνικοφ, χαρακτηρίστηκε το τελευταίο διάστημα από μερίδα των ΜΜΕ από «αγνός και αδικοχαμένος πατριώτης», μέχρι «δολοφονημένος υπερασπιστής της πατρίδας και του έθνους» στον οποίο οφείλουμε εκδίκηση.

Προφανώς αυτό που παρακολουθούσαμε ήταν ακόμα ένα επεισόδιο της επιχείρησης της ΝΔ να αναπληρώσει το πολιτικό κενό που άφησε η Χρυσή Αυγή και να προσελκύσει τους «ανέστιους» ψηφοφόρους τους ναζιστικού μορφώματος.

Πολλές φορές όμως, η ίδια η πραγματικότητα συνωμοτεί άθελα σου για να φέρει την αλήθεια στο προσκήνιο και να «ξεβρακώσει» κάθε πολιτική στρατηγική.

Παρακάτω παραθέτουμε τις αναρτήσεις στο twiiter τριών πολιτικών προσώπων με αφορμή το μνημόσυνο του Κατσίφα που τελέστηκε στη Νότια Αλβανία. 

Οι αναρτήσεις προέρχονται από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, τον Θάνο Πλεύρη και τον Ηλία Κασιδιάρη….

Βρείτε ποιος από τα παραπάνω πρόσωπα είναι ο χρυσαυγίτης και ακροδεξιός πολιτικός και κερδίστε μια θέση στο επόμενο φασιστομάζωμα προς τιμήν του Κ. Κατσίφα.

  

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…