Newsroom

Newsroom

Κουίκ: Ο Λαφαζάνης μοιάζει σαν να μην αποδέχθηκε ποτέ την ιδέα να είναι ο Αλέξης Τσίπρας αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση κατά της Λαϊκής Ενότητας και ειδικά κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη εξαπέλυσε ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ σε δύο συνεντεύξεις.

2350602

Επίθεση κατά της Λαϊκής Ενότητας και ειδικά κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη εξαπέλυσε ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ σε δύο συνεντεύξεις.

Τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μοιάζει σαν να μην αποδέχθηκε ποτέ την ιδέα να είναι ο Αλέξης Τσίπρας αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι εκείνος. Υπηρέτησε την Δαμανάκη, τον Κωνσταντόπουλο, τον Αλαβάνο, αλλά για τους λόγους που μόνο εκείνος έχει μέσα στα εσώψυχά του, προφανώς δεν μπόρεσε να αποδεχθεί ένα φρέσκο μυαλό, έναν νέο πολιτικό με διευρυμένη την αντίληψη για τον ρόλο της Αριστεράς στις σύγχρονες κοινωνίες και στον χώρο της Ευρώπης, όπως είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Ήθελε να γίνει αρχηγός. Και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα, με όλους εκείνους που διαφημίζουν την καταστροφική επιστροφή της χώρας μας στο εθνικό νόμισμα».

Αναφέρθηκε επίσης και στις εκλογές ως λύση απέναντι στους οπαδούς της δραχμής λέγοντας:

«Οι εκλογές ήταν λύση ανάγκης απέναντι στη δραχμόβια Ομάδα Λαφαζάνη. Απέδειξαν, ότι κάποιοι της Αριστεράς «κολλημένοι» στην ιδεολογία τους, δεν μπορούν αυτή την ιδεολογία να την διαχειριστούν στην άσκηση της εξουσίας, με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστούν σε διασπάσεις. Και αυτό το έχει αισθανθεί πολλές φορές η Αριστερά από κάποιους που είναι «κολλημένοι» στα «πιστεύω» τους και δεν βλέπουν πιο πλατιά τις αναγκαιότητες και τις εξελίξεις»

Στη συνέχεια εξήρε τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα υπάρξει και πάλι συνεργασία των δύο κομμάτων:

«Εάν αυτό κρίνει με τη ψήφο του ο ελληνικός λαός στις επόμενες κάλπες, φυσικά και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε σε κυβερνητικό επίπεδο με τον Αλέξη Τσίπρα και το Κόμμα του».
«Ο Αλέξης Τσίπρα επέλεξε να «ακρωτηριάσει» το Κόμμα του, αντί να επιτρέψει να ακρωτηριάσουν κάποιοι την Ελλάδα. Έβαλε την Πατρίδα πάνω από το Κόμμα του. 

Το ίδιο έπραξε με απόλυτη πατριωτική ευθύνη και ο Πάνος Καμμένος. Πήρε μια πολύ δύσκολη απόφαση, προτιμώντας να βάλει την Ελλάδα πάνω από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Απέδειξε για μια ακόμη φορά, ότι προτίμησε μια επώδυνη συνθηκολόγηση – για τον ίδιο και για όλους εμάς, που τον στηρίξαμε και τον στηρίζουμε – από το να αφήσει τη Πατρίδα μας να περιπέσει στο απόλυτο, ανεξέλεγκτο χάος».

Αναφέρθηκε στο ρόλο «γνωστών καναλιών» που θα «πατρονάρουν τους «Λαφαζανικούς της δραχμής»:

«Θυμάμαι τις ημέρες της απόλυτης κρίσης, που η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ και κυρίως τα γνωστά κανάλια, πίεζαν τον Τσίπρα και την κυβέρνηση μας να επιτύχει μια συμφωνία, έστω και αν αυτή θα περιείχε ορισμένους δύσκολους όρους. Τώρα όλα αυτά τα κανάλια είναι που ασκούν επιθετική πολιτική στον Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και όλους εμάς. Και θυμηθείτε, ότι στη προεκλογική περίοδο, όλα αυτά τα ΜΜΕ, θα πατρονάρουν και θα διαφημίζουν στον υπέρτατο βαθμό τους λαφαζανικούς υπέρμαχους της Δραχμής. Το σύστημα δεν μας θέλει στα πόδια του, αλλά δεν θα του περάσει».

Τέλος επεσήμανε πως δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με όσους ήθελαν την πτώση της κυβέρνησης.

(φωτο αρχειο eurokinissi)

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…