Κουίκ: "Έχουμε αφήσει πολύ λάσκα τα λουριά στο θέμα της Άγκυρας"

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, μίλησε στον Real Fm 97,8, για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ,…

koyik

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, μίλησε στον Real Fm 97,8, για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα επιτρέψουν παραχάραξη στις κόκκινες γραμμές τους. «Έχουμε τις απόλυτες κόκκινες γραμμές και για τα Εθνικά θέματα και για τα μεταναστευτικά, για τα θέματα σχέσεων κράτους και ορθοδοξίας, αλλά αυτό που με ενοχλούσε ανέκαθεν είναι να είμαι η ουρά κάποιου άλλου. Ήθελα να είμαι αυτόνομος, να έχω τη δική μου πολιτική γραμμή, τη δική μου προσωπικότητα και έτσι θέλω να βλέπω τους Ανεξάρτητους Έλληνες γι αυτό ήμουν κάθετα αντίθετος με την ιδέα του ότι εμείς είμαστε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε αρχικά ο κ. Κουίκ και συνέχισε:

«Αυτό που πρωτίστως μας απασχολεί είναι πως μπορούμε, όλες εκείνες οι δυνάμεις που μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας, να τελειώνουμε με την κυβέρνηση, ανεξάρτητα με το αν θα πάμε σίγουρα σε εκλογές, γιατί δεν βλέπω να μαζεύονται οι 180. Το τι θα γίνει μετά, εμείς το βλέπουμε μέσα από τη σκοπιά του πως μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι και εγγυητές σε μια κυβέρνηση Εθνικής ενότητας».

«Ο κόσμος θέλει να δει μια συνεννόηση και μια ευρύτερη συναίνεση μεταξύ των Ελλήνων. Τελείωσε αυτό το ψυχορράγημα της μεταπολιτευτικής περιόδου στις εκλογές του 2012, θα επισφραγιστεί τώρα, στις εκλογές τον Φεβρουάριο», πρόσθεσε.

«Εγώ είμαι ένα Καραμανλόπαιδο. Δεν είμαι όμως αριστεροφοβικός. Με ενοχλεί να παρουσιάζομαι ως ουρά της αριστεράς. Δεν θα επιτρέψουμε παραχάραξη των Εθνικών μας θεμάτων, δεν θα επιτρέψουμε παραχάραξη των σχέσεών μας με την εκκλησία», σημείωσε.

«Εγώ έχω το όραμα να δω τον Έλληνα πάνω από τις κάλπες το συντομότερο δυνατό. Δεν με ενδιαφέρει κανένα υπουργιλίκι», σχολίασε ακόμα. «Έχουμε αφήσει πολύ λάσκα τα λουριά στο θέμα της Άγκυρας. Το βλέπουμε και στα θέματα της Θράκης. Δεν μπορούμε πια να μιλάμε με γλυκιά διπλωματική γλώσσα με την Άγκυρα. Θα πρέπει να είμαστε σαφής και όταν εμείς αποφασίσουμε να ανακηρύξουμε τη δική μας ΑΟΖ θα πρέπει έντιμα να μιλήσουμε ανοιχτά και ξάστερα και με Αμερικάνους και με Ρώσους και με τους Ισραηλινούς. Είναι πολύ σημαντικός άξονας για μας», τόνισε ο κ. Κουίκ, με αφορμή την ένταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Μεσόγειο.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ