Κούγιας στο koutipandoras.gr: "Σημαντικά ευρήματα από τους δύο πραγματογνώμονες"

Αποτελέσματα είχε η ενδελεχής έρευνα από τους δύο πραγματογνώμονες που όρισε η οικογένεια του Τάκη Μαυρίκου, καθώς, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο koutipandoras.gr ο Αλέξης Κούγιας, προέκυψαν σημαντικά ευρήματα από το «σκανάρισμα» των τεχνικών συμβούλων σε απόσταση περίπου 300 μέτρων πριν την ανάφλεξη του οχήματος στην Αττική Οδό.

57597fac1dc524e80c8b46a6 1

«Έχουμε σημαντικά ευρήματα αλλά τίποτα ανακοινώσιμο και αυτό για πολλούς λόγους. Και γιατί πρέπει να τα επεξεργαστούν και επίσης δεν θέλουμε να δημιουργηθούν παραφιλολογίες» είπε ο κ. Κούγιας για να προσθέσει πως «όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα αναφορικά με την υπόθεση είναι πάρα πολύ περίεργα. Είναι εκτός λογικής όλα όσα έχουν συμβεί με αυτό το γεγονός».

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι κ.κ. Διαμαντής και Ραυτογιάννης που «σάρωσαν» την περιοχή περισυνέλλεξαν τρία στρογγυλά αντικείμενα με ίχνη καπνού που βρέθηκαν λίγο πριν από το σημείο που ανεφλέγη το αυτοκίνητο του εκδότη και εκ των βασικών κατηγορουμένων για την υπόθεση των εκβιαστών – δημοσιογράφων.

Το δημοσιογραφικό ερώτημα που γεννάται είναι γιατί αυτά τα στοιχεία έπρεπε να βρεθούν από τους πραγματογνώμονες που όρισε η οικογένεια και όχι από τις Αρχές;  

«Από αύριο ή μεθαύριο ξεκινά η έρευνα για το τζιπ» τόνισε, ενώ στο ερώτημα γιατί δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η εν λόγω έρευνα που θα δώσει και τις περισσότερες απαντήσεις για το ζήτημα, απάντησε με νόημα: «Τι να πω…».

Επιπλέον, διέψευσε την πληροφορία που είχε κυκλοφορήσει, σύμφωνα με την οποία ο Τάκης Μαυρίκος είχε εκφράσει την πρόθεση να προβεί σε συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση των εκβιαστών – δημοσιογράφων, καταθέτοντας εμπλοκή προσώπων του Δημοσίου αλλά και πολιτικών.