Κουβέντα για το φιάσκο Αποστολάκη και το φιάσκο του ανασχηματισμού από τον Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός επέλεξε να σφυρίξει αδιάφορα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το φιάσκο... Αποστολάκη και την επιλογή προσώπων στον ανασχηματισμό

NewsRoom 12/09/2021 | 15:52

Eνδεικτικό της ενδοκυβερνητικής κρίσης που έχει ξεσπάσει μετά τις πρόσφατες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα είναι οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει και σε άλλο ανασχηματισμό μετά το πρόσφατο φιάσκο που εκνεύρισε πολλούς εντός της ΝΔ άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.


Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε αρχικά για τον πρόσφατο ανασχηματισμό και τα κριτήρια με τα οποία έκανε τις επιλογές. «Δεν είμαι υποχρεωμένος να μοιράζομαι δημόσια τα κριτήρια με τις οποίες κάνω τις επιλογές μου« σημείωσε ενώ σχετικά με το φιάσκο με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι «γνωρίζετε τι έγινε».

Στην ερώτηση (που του έγινε δύο φορές)  αν είναι οι τελευταίες αλλαγές που κάνει στην κυβέρνηση πριν τις εκλογές, ο πρωθυπουργός έκανε τον αδιάφορο λέγο να κάνει ότι δεν ακούει. Όταν δέχτηκε ξανά την ερώτηση, ο πρωθυπουργός απάντησε χαμογελαστός: «Δεν σας το απάντησα γιατί δεν έχω καμία πρόθεση να σας το απαντήσω».

(Με πληροφορίες από Αυγή)