«Κουβάς» για τα ΜΜΕ στον Πειραιά: Έψαχναν απεγνωσμένα αγανακτισμένο επιβάτη και έπεφταν σε υποστηρικτές των απεργών

Ο ένας «χειρότερος» από τον άλλο, οι επιβάτες των πλοίων που δεν απέπλευσαν από τον Πειραιά

NewsRoom 16/06/2021 | 18:07

Δύσκολη αποστολή αντιμετώπισαν οι δημοσιογράφοι που είχαν την αποστολή να πάνε στον Πειραιά και να εντοπίσουν αγανακτισμένους επιβάτες πλοίων που δεν απέπλευσαν προς τους προορισμούς τους, που θα είχαν τη διάθεση να καταφερθούν κατά των ναυτεργατών που απεργούσαν κατά του νομοθετικού εκτρώματος του υπουργείου Εργασίας.

Οι πρωινές εκπομπές στις ζωντανές τους συνδέσεις με το λιμάνι του Πειραιά κατέληξαν τελικά να δίνουν τον λόγο σε σειρά επιβατών που παρόλη την ταλαιπωρία τους καταφέρονταν με ένταση κατά των πλοιοκτητριών εταιριών που τους «κουβάλησαν» στο λιμάνι, την ίδια ώρα που επαινούσαν τους απεργούς για το σθένος τους.

Την προσοχή του ελληνικού διαδικτύου κέρδισε στην αρχή -δικαιωματικά- η κυρία που βγήκε ζωντανά στον ΣΚΑΪ και δήλωσε ότι «δεν τα βάζουμε με τους απεργούς, εργαζόμενοι είμαστε όλοι, και το νομοσχέδιο είναι σφαγείο».

Ωστόσο, αντίστοιχες στιγμές απόλαυσαν και οι τηλεθεατές άλλων σταθμών, αφού όπως φαίνεται, μεταξύ των επιβατών υπήρχε... πλήρης ομοθυμία σχετικά με το ποιος έφταιγε για τη σημερινή τους ταλαιπωρία.

Μάλιστα, μια επιβάτης δήλωσε ότι μετά που θα άλλαζε το εισιτήριό της, θα έμενε στο λιμάνι για να συμπαρασταθεί στους απεργούς.