Κουρουμπλής για την απουσία του από την Βουλή: Τάσσομαι αναφανδόν υπέρ της διερεύνησης των καταγγελιών

H απουσία του από την ψηφοφορία δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση τη διαφωνία του με τη σύσταση της εν λόγω εξεταστικής

EK KOYROYMPLIS

Υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την εξέταση του σκανδάλου των υποκλοπών, τάσσεται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής – ο οποίος απουσίαζε τη Δευτέρα από την Βουλή – σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξηγώντας γιατί δεν κατέστη δυνατόν να αποσταλλεί επιστολική ψήφος εκ μέρους του για την ψηφοφορία.

Όπως τονίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής της εκλογικής περιφέρειας Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών, η απουσία του από την ψηφοφορία δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση τη διαφωνία του με τη σύσταση της εν λόγω εξεταστικής. «Τάσσομαι αναφανδόν υπέρ της διερεύνησης των καταγγελιών που έχουν προκύψει προσφάτως» αναφέρει.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της παρακολούθησης του κινητού του Ν. Ανδρουλάκη αλλά και άλλων προσώπων αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής σήμερα το απόγευμα.

Δυστυχώς λόγω τεχνικού προβλήματος του πολιτικού μου γραφείου δεν κατέστη δυνατόν να αποσταλλεί επιστολική ψήφος εκ μέρους μου για την ψηφοφορία.

Η απουσία μου από την ψηφοφορία λοιπόν εκ μέρους μου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση τη διαφωνία μου με την σύσταση της εν λόγω εξεταστικής. Τάσσομαι αναφανδόν υπέρ της διερεύνησης των καταγγελιών που έχουν προκύψει προσφάτως»