Κούλογλου: Ο Κασσελάκης έπρεπε να πάει στην εκδήλωση για τον Σημίτη – Δεν είναι αρχηγός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ερωτηματικά προκαλούν οι νέες, αιχμηρές δηλώσεις του Στέλιου Κούλογλου

κούλογλου1

Νέες αιχμές κατά  Στέφανου Κασσελάκη, άφησε ο Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας μάλιστα στα Παραπολιτικά 90,1. Αιχμές όμως που προκαλούν αίσθηση καθώς εγκάλεσε τον νέο προέδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την απουσία του από την εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη.

Ο ευρωβουλευτής έστρεψε τα βέλη του και προς τον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως ο Α.Τσίπρας είναι υπεύθυνος και για τους θριάμβους του ΣΥΡΙΖΑ και για τις πανωλεθρίες .

O Στέλιος Κούλογλου σχολίασε πως ο Στέφανος Κασσελάκης έπρεπε να πάει στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, καθώς είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όχι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αναφέροντας αναλυτικά:

«Ο κ. Κασσελάκης προσπαθώντας να είναι αριστερός κάνει μια δήλωση για τον Σημίτη η οποία μου φαίνεται ότι είναι και πολιτικά λάθος και θεσμικά λάθος.

Πολιτικά είναι λάθος γιατί όταν θέλεις να κάνεις προγραμματική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ δεν βρίζεις τον πρώην πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ και θεσμικά λάθος γιατί όταν είσαι αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τιμάται ένας πρώην Πρωθυπουργός πρέπει να τηρήσεις μια θεσμική στάση και να πας στην εκδήλωση. Ασφαλώς έπρεπε να πάει στην εκδήλωση, αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι, δεν είναι αρχηγός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

Ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως ακόμα και εάν παρέμβει ο Αλέξης Τσίπρας, δεν σώζεται η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ. «Φαντάζομαι ότι είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βλέποντας σε όλα αυτά, δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του. Εγώ δεν θα του το πρότεινα θεωρώντας ότι αυτή τη στιγμή ακόμα και ο Τσίπρας να παρέμβει δεν σώζεται η κατάσταση».

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Εκρηκτικοί μηχανισμοί στο αυτοκίνητο του δράστη – Η έρευνα στο Discord

trump apopeira

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Εκρηκτικοί μηχανισμοί στο αυτοκίνητο του δράστη – Η έρευνα στο Discord

Η αμερικανική αστυνομία βρήκε εκρηκτικούς μηχανισμούς στο αυτοκίνητο του νεαρού άνδρα ο οποίος επιχείρησε να…

ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση στον Τραμπ: « Οι πράξεις πολιτικής βίας αποτελούν απειλή για την Δημοκρατία παγκοσμίως»

syriza grafeia 0

ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση στον Τραμπ: « Οι πράξεις πολιτικής βίας αποτελούν απειλή για την Δημοκρατία παγκοσμίως»

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε, την Κυριακή (14/7), την επίθεση που δέχθηκε ο τέως Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ…