Κούγιας κατά Μπαλάσκα: «Το απόβρασμα που παίρνει 100 ευρώ τη μέρα ως μαϊντανός σε 10 εκπομπές»

«Να παρακαλάει να μην τον συναντήσω μπροστά μου, διότι τότε θα καταλάβει ότι η προσωπικότητά μου, όχι μόνο δεν έχει αλλάξει, αλλά έχει γίνει και επιπλέον επιθετική», τονίζει ο Αλέξης Κούγιας

InCollage 20250117 111252140

Ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, με δήλωση του έριξε τα βέλη του προς τον «συνταξιούχο, πρώην ισόβιο συνδικαλιστή», Σταύρο Μπαλάσκα, αποκαλώντας τον «παλιό φρούτο της αστυνομίας» και «απόβρασμα».

Ο ίδιος φαίνεται να απάντησε στον χαρακτηρισμό που φέρεται να του απέδωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας ως «βαριά άρρωστος» και στην κριτική ότι η προσωπικότητα του Αλ. Κούγια «δεν έχει καμία σχέση με την παλιά».

«Σε αυτό το απόβρασμα, που καθημερινά, χωρίς να έχει ιδέα από το περιεχόμενο των δικογραφιών, χωρίς να έχει γνώση ούτε ενός άρθρου του ποινικού κώδικα ή μιας διατάξεως ενός ειδικού νομού και που όλη του τη ζωή, αντί να υπηρετήσει σ’ ένα αστυνομικό τμήμα, την πέρασε στο γραφείο ενός δικηγόρου Πειραιώς, που πλέον δεν είναι δικηγόρος, θέλω να του πω ότι ας κοιτάξει να παίρνει τα 100 ευρώ που παίρνει κάθε μέρα για να εμφανίζεται ως μαϊντανός σε 10 τηλεοπτικές εκπομπές και να παρακαλάει να μην τον συναντήσω μπροστά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτό το παλιό φρούτο της αστυνομίας η μοναδική δουλειά που έκανε, σε όλη του τη ζωή, ήταν να μετράει πόσοι τροχονόμοι ήταν στο Σύνταγμα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ενώ ο κ. Κούγιας προαναγγέλλει μήνυση και αγωγή κατά του Σταύρου Μπαλάσκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

«ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΠΡΩΗΝ ΙΣΟΒΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ, ΜΠΑΛΑΣΚΑ

Αυτό το παλιό φρούτο της αστυνομίας που η μοναδική δουλειά που έκανε, σε όλη του τη ζωή, ήταν να μετράει πόσοι τροχονόμοι ήταν στο Σύνταγμα και πού απ’ ότι έχω μάθει, ακόμη και το απολυτήριο του λυκείου το πήρε με βαθμό στη βάση, τόλμησε να κάνει κριτική στο με ποιον τρόπο και σε ποια πρόσωπα πανελληνίου εμβέλειας (τραγουδιστές, άνθρωποι της τέχνης, μόδιστροι) ήταν στο παρελθόν εντολείς μου και μέλη του κοινωνικού μου περιβάλλοντος και πώς σε ανακοίνωσή μου αξιοποίησα αυτές τις σχέσεις για να αντικρούσω το συκοφαντικό χαρακτηρισμό της προσωπικότητας μου, ως δήθεν ομοφοβικού, τόλμησε, το επαναλαμβάνω, να εκφέρει και τη γνώμη ότι είμαι βαριά άρρωστος και ότι η σημερινή μου προσωπικότητα δεν έχει καμία σχέση με την παλιά.

Σε αυτό το απόβρασμα, που καθημερινά, χωρίς να έχει ιδέα από το περιεχόμενο των δικογραφιών, χωρίς να έχει γνώση ούτε ενός άρθρου του ποινικού κώδικα ή μιας διατάξεως ενός ειδικού νομού και που όλη του τη ζωή, αντί να υπηρετήσει σ’ ένα αστυνομικό τμήμα, την πέρασε στο γραφείο ενός δικηγόρου Πειραιώς, που πλέον δεν είναι δικηγόρος, θέλω να του πω ότι ας κοιτάξει να παίρνει τα 100 ευρώ που παίρνει κάθε μέρα για να εμφανίζεται ως μαϊντανός σε 10 τηλεοπτικές εκπομπές και να παρακαλάει να μην τον συναντήσω μπροστά μου, διότι τότε θα καταλάβει ότι η προσωπικότητά μου, όχι μόνο δεν έχει αλλάξει, αλλά έχει γίνει και επιπλέον επιθετική, καθότι άνθρωποι, οι οποίοι καθημερινά κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα, στο τέλος αθωώνονται, ενώ, την ίδια στιγμή, αυτός ο τίποτα τολμάει να επιδεικνύει αυτές τις παράνομες συμπεριφορές.

Γι’ αυτό που είπε σήμερα, ανεξαρτήτως με αυτό που θα γίνει όταν τον συναντήσω, θα υποστεί τις συνέπειες της μηνύσεως και της αγωγής.

Η υπομονή μου έχει πλέον εξαντληθεί και θα ήταν πολύ καλό πριν τολμήσει να εκφραστεί με τον τρόπο που εκφράστηκε, να ρωτήσει τους 20 δημοσιογράφους, οι οποίοι καθημερινά παρακολουθούν τις δίκες μου, για το αν είμαι άρρωστος η όχι. Αυτά για την ώρα».

Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτήθηκε ο Κώστας Φραγκογιάννης από υφυπουργός Εξωτερικών: Ποιος θα τον αντικαταστήσει

Άννα Διαμαντοπούλου: Έφτασε επιτέλους η μέρα που δοκίμασε να κάνει κριτική στον Μητσοτάκη

Λάκης Λαζόπουλος: Το σχόλιο για την επιστροφή του στην τηλεόραση – «Ήρθη η απαγόρευση» (video)

Λάρισα: Ο κίνδυνος το πραγματικό θρίλερ με την εξαφάνιση του Βασίλη να εξελιχθεί σε παρωδία

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Μαμντάνι για Νετανιάχου: «Είναι εγκληματίας πολέμου» – Θα τον συλλάβει στη ΓΣ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη

AP26157047320435

Μαμντάνι για Νετανιάχου: «Είναι εγκληματίας πολέμου» – Θα τον συλλάβει στη ΓΣ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη

Η θεσμική και ηθική παρέμβαση του προοδευτικού ηγέτη της Νέας Υόρκης που θέτει το διεθνές…

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Ανασχηματισμός κορυφής – Συλλογική ηγεσία με Δούρου, Παππά και αναμονή για Πολάκη

5262097

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Ανασχηματισμός κορυφής – Συλλογική ηγεσία με Δούρου, Παππά και αναμονή για Πολάκη

Με εκλεγμένο Γραμματέα τον Νίκο Παππά και τη Ρένα Δούρου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, το κόμμα…

Οι Προτάσεις μας

Με μικρό τελικό Μουντιάλ, Athens Open και φιλικά Ολυμπιακού και ΑΕΚ οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7)

896521 2

Με μικρό τελικό Μουντιάλ, Athens Open και φιλικά Ολυμπιακού και ΑΕΚ οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7)

Ο μικρός τελικός του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αγγλία και Γαλλία καθώς και δύο δυνατά φιλικά…

Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5000 οι νεκροί από τους σεισμούς – Οργή για την κρατική διαχείριση

AP26182749586315

Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5000 οι νεκροί από τους σεισμούς – Οργή για την κρατική διαχείριση

Καταγγελίες για ιδιώτες που ζητούν έως και 1300 δολάρια για να βγάλουν πτώματα από τα…

Efood: Στάση εργασίας εργαζομένων στον τελικό του Μουντιάλ- «Δεν παίζουμε με τα δικαιώματά μας»

6430357

Efood: Στάση εργασίας εργαζομένων στον τελικό του Μουντιάλ- «Δεν παίζουμε με τα δικαιώματά μας»

«Στον τελικό του Μουντιάλ θα παίξουμε για την δική μας φανέλα: την αξιοπρέπειά και την…

Το Κουτί της Πανδώρας του Κ. Βαξεβάνη επέστρεψε: Σκοτεινές επιχειρήσεις από βρετανικές υπηρεσίες στην Ελλάδα

snapshot2

Το Κουτί της Πανδώρας του Κ. Βαξεβάνη επέστρεψε: Σκοτεινές επιχειρήσεις από βρετανικές υπηρεσίες στην Ελλάδα

Εμπλέκονται κορυφαίοι πανεπιστημιακοί, σύμβουλοι πολιτικών και δημοσιογράφοι.

Σχετικά με ΚΟΙΝΩΝΙΑ