Κούγιας για το Ατρόμητος-ΑΕΚ: Tο να μετράνε με μεζούρες τα δοκάρια πριν καν αρχίσει το παιχνίδι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Ατρόμητου για όσα έγιναν στο Περιστέρι στο ματς με την ΑΕΚ και μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την υπόθεση.

ατρομητος

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Ατρόμητου για όσα έγιναν στο Περιστέρι στο ματς με την ΑΕΚ και μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την υπόθεση.

«Μου τηλεφώνησαν το βράδυ τόσο ο Γιώργος Σπανός, όσο και ο δικηγόρος του Ατρομήτου και μου ζήτησαν να συμμετάσχω στην διαδικασία. Ζήτησα ορισμένα πράγματα από τους ανθρώπους της ομάδας και θα τα έχω στη διάθεσή μου και ήδη έχω αποδεχτεί την πρόταση.

Έχει προγραμματιστεί το Μονομελές πρωτοβάθμιο δικαστήριο για την Πέμπτη, όμως έχω υποχρεώσεις με την δίκη του Άλκη Καμπανού και θα μεταφερθεί για την Παρασκευή.

Εάν κάποια από τις δύο πλευρές δεν ικανοποιηθεί με την απόφαση δικαιούται να ασκήσει έφεση και εάν ούτε εκεί ικανοποιηθεί η μια ή η άλλη πλευρά μπορούν να προσφύγουν στο CAS.

Η άποψή μου είναι πως το να μετράνε με μεζούρες τα δοκάρια πριν καν αρχίσει το παιχνίδι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.

Η άποψή μου είναι ότι ο Ατρόμητος θα δικαιωθεί. Νομικά προβλέπεται και παρέμβαση από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ως έχοντες έννομο συμφέρον».

 

Σκληρή ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Στο μπαράζ ανακοινώσεων, προστέθηκε σήμερα και η επίσημη θέση του Ολυμπιακού, με σοβαρές καταγγελίες για την ΑΕΚ και τα όσα έγιναν στο Περιστέρι.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πήρε επίσημα θέση για το σκάνδαλο της… μεζούρας και την προσπάθεια της ΑΕΚ να κερδίσει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς του αγώνα με τον Ατρόμητο που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Με ανακοίνωσή τους οι Ερυθρόλευκοι επιτίθενται στην Ένωση για τις πρακτικές της και αναφέρονται ξανά σε εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Τα όσα θλιβερά είδαμε στο γήπεδο του Περιστερίου με τις μεζούρες, τους τραμπουκισμούς των διαιτητών για να διακόψουν τον αγώνα, από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και το χυδαίο σχέδιο της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην αγωνιστεί και να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά, φέρνουν δυστυχώς το Πρωτάθλημα μας στα μέτρα της Γ’ Εθνικής και σε δεκαετίες που έκλειναν φώτα στα γήπεδα για να διακόπτουν αγώνες.

»Καταλαβαίνουμε την πρόθεση της ΑΕΚ να φτάσει με κάθε αθέμιτο τρόπο στο δεύτερο πρωτάθλημα με το νέο της ΑΦΜ αλλά δε χρειάζεται να ρίξει στη Γ’ Εθνική όλο το ποδόσφαιρο, ακριβώς όπως κάποιοι έριξαν την ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική για να γλιτώσουν τα χρέη, ούτε και να έχει το πρωτάθλημα μας μοίρα όπως αυτή της SL2 που τη διέλυσαν».

Ο Ολυμπιακός καλεί τον διαιτητή της αναμέτρησης να αποκαλύψει ποιοι των απείλησαν στο Περιστέρι, θέτοντας επίσημα θέμα έξωθεν παρεμβάσεων.

«Ο διαιτητής Μανούχος του οποίου τα χέρια έτρεμαν από τις απειλές στην καταμέτρηση, πρέπει να καταθέσει επώνυμα στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα ποιοι τον απείλησαν και τι του είπαν ότι θα γίνει αν δε διακόψει το παιχνίδι».

Το μεσημέρι της Πέμπτης 9/2, θα εκδικαστεί στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League η υπόθεση για τη μη διεξαγωγή του αγώνα. Η ομάδα του Περιστερίου κλήθηκε σε απολογία κατόπιν υποβολής ενστάσεως περί αντικανονικότητας του γηπέδου λόγω λανθασμένων διαστάσεων των τερμάτων, ενώ σε απολογία κλήθηκε και η ΑΕΚ, για την παρουσία του εξωδιοικητικού παράγοντά της, Γιάννη Παπαδόπουλου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια.

Τον παράγοντα που η τηλεοπτική κάμερα «συνέλαβε» στη φυσούνα να λέει «τελείωσε» στον διαιτητή Μανούχο. Δικαίωμα παρέμβασης, ως έχοντες έννομο συμφέρον, έχουν και Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιχείρησε να απαντήσει αλλά δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στις σοβαρές καταγγελίες του Ολυμπιακού και την ουσία της υπόθεσης. Με ανάρτηση της στα social media,ανέφερε:

«Ας τους κρίνει η κοινή γνώμη, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από εμάς! Καλούμε μόνο τους φιλάθλους μας να αγνοήσουν την επιχείρησή τους να δυναμιτίσουν ακραία το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης».

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…