Κούγιας για απολογία Πισπιρίγκου: «Πιο τίμια και καθαρή απολογία δεν έχει γίνει ποτέ – Είναι μια δυστυχισμένη μητέρα »

Ο γνωστός δικηγόρος χαρακτήρισε την απολογία της ως τη «πιο τίμια και καθαρή» που έχει δει στα 50 χρόνια που ασκεί δικηγορία.

κουγιας

«Είναι μια φτωχή, δυστυχισμένη, αθώα μητέρα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας σε ότι αφορά τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία σήμερα ξεκίνησε την απολογία της.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις Κούγια:

«Από τις 9 Ιανουαρίου του 2023, έχουν συμπληρωθεί 11 μήνες διαδικασίας. Θα πω κάτι το οποίο για μένα είναι απόλυτο: όποιος είχε τη δυνατότητα να ακούσει, είτε δικαστής, είτε εισαγγελέας, είτε δικηγόρος, τη μέχρι τώρα απολογία της κατηγορουμένης, δεν θα πρέπει να έχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται περί μίας φτωχής, δυστυχισμένης, αθώας μητέρας.

Όποιος διαδώσει κάτι άλλο, θα το βρει από τον Θεό. Πιο αυθόρμητη απολογία δεν υπάρχει. Είμαι 50 χρόνια δικηγόρος, έχω κάνει περίπου 1000 ανθρωποκτονίες, πιο τίμια και καθαρή απολογία δεν έχει γίνει ποτέ.

Πρέπει να μεταδοθεί αυτό που ζήσαμε μέχρι τώρα. Όλη αυτή η ιστορία της ψυχρής γυναίκας κατέρρευσε και κανείς δεν δικαιούται να παραφράσει την πραγματικότητα. Διακόψαμε μέχρι την άλλη Πέμπτη γιατί έχουμε την αποχή των δικηγόρων την οποία πρέπει να σεβαστούμε, όμως να γνωρίζετε, για μένα προσωπικά και για όποιον είναι καθαρός και τίμιος άνθρωπος, με αυτά που είπε μέχρι τώρα, με τον τρόπο που τα είπε, με αυτό που έδειξε μέχρι τώρα, απέδειξε την αθωότητά της.

Τα πρώτα λόγια της Πισπιρίγκου στην απολογία της

Ξεκίνησε σήμερα (15/11) η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι. Σε μία απολογία γεμάτη συναισθηματικές φορτίσεις χωρίς ακόμη να μπει στην ουσία της υπόθεσης, η Πρισπιρίγκου αναφέρθηκε στην Τζωρτζίνα κάνοντας λόγο για ένα χαρισματικό παιδί, κοινωνικό περιγράφοντας τα πρώτα χρόνια της ζωής της.

«Θα ξεκινήσω από την αρχή. Θα σας πω. Είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας και αυτό το δικαίωμα δεν θα μου το στερήσει ποτέ κανείς. Την κατηγορία την αρνούμαι κατηγορηματικά. Είναι κάτι που δεν πέρασε ούτε θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου, να πειράξω έστω και τρίχα από την κόρη μου. Αυτό που έχω ακούσει στο σύνολο της ακροαματικής διαδικασίας … δεν μιλούσαν για το παιδί το δικό μου. Δεν ήταν η Τζωρτζίνα μου» ήταν τα πρώτα της λόγια.

Διαβάστε περισσότερα: Πισπιρίγκου: «Θα ξεκινήσω από την αρχή – Είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας, αυτό δεν θα μου το στερήσει κανείς»