Κοτζιάς τρολάρει Άδωνη: Καιρός να διακινήσει το βιβλίο μου για το Μακεδονικό

Ο Νίκος Κοτζιάς απάντησε στην πρωτοφανή και... «εκ δεξιών» στήριξη του υπουργού Ανάπτυξης στη Συμφωνία των Πρεσπών

4688652

Την ξαφνική «αγάπη» του Άδωνη Γεωργιάδη για τη Συμφωνία των Πρεσπών σχολίασε με καυστικό τρόπο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, με ανάρτησή του στο twitter.

Ο κ. Κοτζιάς απάντησε στην πρωτοφανή και… «εκ δεξιών» στήριξη του υπουργού Ανάπτυξης στη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Άδωνης Γεωργιάδης, από βήματος βουλής και απαντώντας επί προσωπικού στον Κυριάκο Βελόπουλο, υποστήριξε χωρίς περιστροφές ότι όποιος υπόσχεται να αμφισβητήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι… «ψεύτης και απατεώνας», ενώ προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, εγκαλώντας ως εθνικούς μειοδότες όσους αμφισβητήσουν τη συμφωνία, αφού όπως λέει, όποιος το κάνει «δωρίζει το όνομα Μακεδονία σκέτο στα Σκόπια».

«Πατριωτισμός δεν είναι να κάνεις και να υπόσχεσαι τα ευχάριστα, πατριωτισμός είναι να υπηρετείς την αλήθεια και το εθνικό συμφέρον. Όποιος αμφισβητήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών μετά την κύρωσή της από το ελληνικό κοινοβούλιο δωρίζει το όνομα Μακεδονία σκέτο στα Σκόπια. Όποιος υπόσχεται ότι δύναται να το πράξει είναι ψεύτης και απατεώνας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως είναι φυσικό το σχόλιο του πρώην «μακεδονομάχου», Άδωνη Γεωργιάδη σχολιάστηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κύρια αιχμή την εκ διαμέτρου αλλαγή της στάσης του στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών και την επί της ουσίας πλήρη υιοθέτηση των επιχειρημάτων της τότε κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο προέκυψε και η καυστική αντίδραση του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ο οποίος κάλεσε τον Άδωνη Γεωργιάδη να αρχίσει να διακινεί το βιβλίο του για το Μακεδονικό «Η Λογική της Λύσης». 

«Νομίζω ότι μετά τα όσα καλά είπε ο Αδωνης για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι καιρός να αρχίζει να διακινεί, και να συστήνει προς μελέτη, το βιβλίο μου για το Μακεδονικό και Διεθνείς Σχέσεις:”Η Λογική της Λύσης”, εκδόσεις Gutenberg. Σίγουρα θα πειστούν και οι τελευταίοι αμετανοητοι», έγραψε συγκεκριμένα ο Νίκος Κοτζιάς.

Γεωργιάδης – Βελόπουλος: Ολική ρήξη πρώην «συντρόφων»

Η απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη στον Κυριάκο Βελόπουλο πάντως σηματοδότησε την ολική ρήξη ανάμεσα στους δύο πρώην συναγωνιστές, που ανδρώθηκαν πολιτικά κάτω από τις… «φτερούγες» του Γιώργου Καρατζαφέρη στον ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης, πήρε τον λόγο για να απαντήσει προσωπικά στον Κυριάκο Βελόπουλο τόσο για το θέμα της Μακεδονίας, όσο και για το θέμα των παλιότερων αναρτήσεων της Αριστοτελίας Πελώνη κατά στελεχών της σημερινής κυβέρνησης που η ίδια εκπροσωπεί.

«O αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω», ήταν η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, ενώ τον κάλεσε να θυμηθεί όσα εκείνος έχει πει για τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Μάλιστα, αναφερόμενος στον κ. Βελόπουλο, υπογράμμισε ότι: «το να έρχεσαι εδώ και να υβρίζεις μια κυρία, κατά αυτόν τον τρόπο, είναι χυδαίο και απαράδεκτο».

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…