Newsroom

Newsroom

Κώστας Νικούλι για την καταγωγή του και την ένταξη του στην Ελλάδα: «Αν είσαι ξένος θα είσαι πάντα ξένος» (video)

«Οι γονείς μου ούτε μας μιλούσαν, ούτε μας έμαθαν αλβανικά »

profile player 960x540 10

Στην κάμερα του Mega μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Νώστας Νικούλι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε στην Ελλάδα, αλλά και την καταγωγή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης τόνισε ότι οι γονείς του δεν του έμαθαν ποτέ αλβανικά για να μην έχει πρόβλημα στο σχολείο, ενώ αποκάλυψε ότι ο πατέρας του έκανε δυο δουλειές στο παρελθόν για να καταφέρει να μεγαλώσει τα παιδιά του.

Πιο αναλυτικά ο Κώστας Νικούλι ανέφερε

«Γεννήθηκα στην Ελλάδα, ο πατέρας μου ήταν καθηγητής γαλλικών και η μητέρα μου πολιτικός μηχανικός στην Αλβανία. Ο πατέρας μου όταν ήρθε από την Αλβανία δούλευε ως οδηγός το πρωί και το βράδυ σε ταβέρνα και η μητέρα μου σε φούρνο, για να μπορεί να μας προσέχει. Οι γονείς μου ούτε μας μιλούσαν, ούτε μας έμαθαν αλβανικά για να μην έχουμε πρόβλημα στο σχολείο. Έμαθα αλβανικά μονός μου αργότερα μέσα από τη δουλειά, μου δόθηκε η ευκαιρία να τη μάθω.

Είναι challenge για μένα αν είχα πρόταση από αλβανική παραγωγή για σίριαλ. Όταν είπα στους γονείς μου ότι πάω σε θεατρική ομάδα, το μονό που με ρώτησαν ήταν αν έκανα τα μαθήματα μου. Δεν ήμουν κάλος μαθητής, έμενα μετεξεταστέος, το ρεκόρ μου ήταν 7 μαθήματα.

Έχω πλακωθεί στο ξύλο με παιδί που έλεγε για την καταγωγή μου. Αν είσαι ξένος θα είσαι πάντα ξένος. Το καλό είναι, μέσα σε αυτό, ότι κρατάς επαφή με το διαφορετικό κομμάτι μέσα σου. Τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο το έχουν ξεπεράσει. Τα σχόλια έρχονται συνήθως από μεγαλύτερες ηλικίες και αυτό με στεναχωρεί.

Τη σύντροφό μου την γνώρισα σε δουλειά. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Με πρόσχημα τη δουλειά τηλεφωνούσα στην Κατερίνα για να γνωριστούμε καλύτερα. Έδεσε το «γλυκό», λειτούργησε θετικά και η καραντίνα γιατί περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί.

Είμαι αυστηρά μονογαμικός και ζηλιάρης στις σχέσεις μου, έχω ένα προσωπικό μου τραύμα με τη ζήλια. Στην σχέση μας με την Κατερίνα δεν υπάρχει ζήλια γιατί είμαστε ειλικρινείς και επικοινωνούμε. Το τραγούδι από το Μαύρο Ρόδο το άκουγα συνεχεία από τη σύντροφό μου και μετά το τραγουδούσα εγώ».

 

 

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

kontou fitsiou

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, πανηγύρισε…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…