Κώστας Καραμανλής: Δείτε ζωντανά την πολυαναμενόμενη ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού (video)

Ποια είναι η στάση που θα κρατήσει ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, σχετικά με το ζήτημα του σκανδάλου των υποκλοπών κατά την ομιλία του για την επέτειο 10 ετών από τον θάνατο του ιστορικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Κεφαλογιάννη;

karamanlis 7 1

Στα ανώγεια της Κρήτης έχει στραφεί το πολιτικό ενδιαφέρον -ιδιαίτερα των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας- καθώς ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής εκφωνεί αυτή την ώρα δημόσια ομιλία μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, μια ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στη σκιά του σκανδάλου των παρακολουθήσεων.

Αναλυτικότερα, ο κ. Καραμανλής μιλάει αυτή την ώρα σε ειδική εκδήλωση για την επέτειο 10 ετών από τον θάνατο του ιστορικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Κεφαλογιάννη, πατέρα της νυν βουλευτή και πρώην υπουργού της ΝΔ Όλγας Κεφαλογιάννη.

Τον κ. Καραμανλή θα προλογίσει η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα από τον σύζυγο της κ. Κεφαλογιάννη, τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίνωα Μάτσα και τον γνωστό ερμηνευτή Βασίλη Σκουλά, ενώ οι διοργανωτές της εκδήλωσης περιμένουν…γαλάζιο συνωστισμό με περίπου 1.500 άτομα στην εκδήλωση, αν και ο χώρος που θα γίνει είναι κάπως μικρότερης εμβέλειας.

Ήδη από το πρωί έχουν γραφτεί πολλά παραπολιτικά δημοσιεύματα που αφορούν τη στάση που θα επιλέξει ο κ. Καραμανλής σχετικά με το ζήτημα του σκανδάλου των παρακολουθήσεων.

Τα φιλοκυβερνητικά μέσα διαδίδουν ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν θα στοχοποιήσει τον Μητσοτάκη ως υπεύθυνο για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, ενώ, μάλιστα, ορισμένα από αυτά σημειώνουν ότι ο κ. Καραμανλής θα ακολουθήσει την υπερασπιστική γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ταυτίζοντας το σκάνδαλο των υποκλοπών με το ρόλο που διαδραματίζουν οι ξένες δυνάμεις στη χώρα.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και εκείνα τα παραπολιτικά δημοσιεύματα που αναμένουν να «δουν» τον πρώην Πρωθυπουργό να πιάνει το νήμα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης από εκεί που το άφησαν τα ιστορικά στελέχη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας: ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κ. Κακλαμάνης, κ. Ρουσόπουλος και κ. Τζαβάρας.

Τέλος, ο κ. Καραμανλής αναμένεται να αναφερθεί εκτενώς στα εθνικά θέματα και στον αποσταθεροποιητικό ρόλο που έχει η Τουρκία.

Κώστας Καραμανλής: Δείτε εδώ ζωντανά την ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού

Εκδήλωση Μνήμης του Δήμου Ανωγείων για τον Ιωάννη Κ. Κεφαλογιάννη

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…