Κώστας Βαξεβάνης για Ακρίτα: Κανένας δε μπορεί να τη λογοκρίνει, ούτε να κλειδώσει στόματα και μυαλά

Δήλωση στήριξης στην Έλενα Ακρίτα από  τον  εκδότη-δημοσιογράφο- του Documento, Κώστα Βαξεβάνη αναφορικά με το «κόψιμο» του άρθρου της από τα «ΝΕΑ» 

ek vaxev

O Κώστας Βαξεβάνης με ανάρτησή του στο Facebook εκφράζει τη συμπαράστασή του στην Έλενα Ακρίτα που για πρώτη φορά στα 20 χρόνια που αρθρογραφεί στην εφημερίδα “Τα Νέα” δημοσιοποίησε ότι λογοκρίθηκε κείμενό της και δεν δημοσιεύτηκε η στήλη της. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ”Κανένας δε μπορεί να τη λογοκρίνει, ούτε να κλειδώσει στόματα και μυαλά”.

Η ανάρτηση του  Κ. Βαξεβάνη : 

«Η @ElenaAkrita δημοσιοποίησε πως για πρώτη φορά στα 20 χρόνια που είναι στα ΝΕΑ, λογοκρίθηκε κείμενό της και δεν δημοσιεύθηκε η στήλη της. Το πρώτο που σκέφτεται κάποιος είναι ποιος βλάκας είχε τέτοιο θράσος να λογοκρίνει την Ακρίτα και ταυτόχρονα πίστευε πως έτσι μουλωχτά και πέτσινα θα τελειώσουν όλα. Εκεί που κάποτε κρεμούσαν οι δημοσιογράφοι τις τσάντες τους, κρεμάνε τώρα οι Κουρτάκηδες τις φωτογραφίες του Μητσοτάκη για εικονοστάσι. Τουλάχιστον να τις κρεμάνε χαμηλά να μην πάθουν σβερκόπιασμα. Έτσι είναι οι καιροί. Ζούμε την εποχή των τεράτων. Το νέο πασχίζει να γεννηθεί και το παλιό δεν έχει πεθάνει. Κακοφορμίζει όμως και βρωμάει. Το κείμενο της Έλενας μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. Κανένας δε μπορεί να τη λογοκρίνει, ούτε να κλειδώσει στόματα και μυαλά. Διαδώστε παντού το κείμενο.

ΥΓ: Είχαμε προειδοποιήσει πως ξεκινάνε την επίθεση από το Documento αλλά δεν θα περιοριστούν εκεί. Πραγματικός στόχος είναι κάθε ελεύθερος δημοσιογράφος»

 

Νέα ανακυβίστηση από τον Λύτρα για ξυλοδαρμό της συζύγου του: Ποτέ δεν επινόησα το αφήγημα της πτώσης από τη σκάλα

Λυτρας ευελπιδων

Νέα ανακυβίστηση από τον Λύτρα για ξυλοδαρμό της συζύγου του: Ποτέ δεν επινόησα το αφήγημα της πτώσης από τη σκάλα

Με νέα του παρέμβαση ο Απόστολος Λύτρας τονίζει ότι δεν ήταν εκείνος που επινόησε το…

Σοκ στο Mεξικό: Δήμαρχος δολοφονήθηκε μέσα σε λεωφορείο – Τον πυροβόλησαν 4 φορές

AP24124104383097

Σοκ στο Mεξικό: Δήμαρχος δολοφονήθηκε μέσα σε λεωφορείο – Τον πυροβόλησαν 4 φορές

Ο συνταξιούχος πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Σαλβαδόρ Βιλάλμπα, 53 ετών, επέστρεφε από μια συνάντηση με…