Κοσμοσυρροή δημοσιογράφων από διεθνή ΜΜΕ για τον Τσίπρα

Δεκάδες φωτορεπόρτερ, τηλεοπτικά συνεργεία από ξένα μέσα, κάποια εκ των οποίων με υποδομή για ζωντανή αναμετάδοση, περίμεναν από νωρίς στην…

2369484

Δεκάδες φωτορεπόρτερ, τηλεοπτικά συνεργεία από ξένα μέσα, κάποια εκ των οποίων με υποδομή για ζωντανή αναμετάδοση, περίμεναν από νωρίς στην Κυψέλη την προσέλευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τέως πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να μεταδώσουν τη δήλωση και τα στιγμιότυπα από την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσήλθε λίγα λεπτά μετά τις 9.30 το πρωί, ευδιάθετος και χωρίς σακάκι στο 661ο εκλογικό τμήμα της Κυψέλης.

Χαιρέτησε τους εκλογικούς αντιπροσώπους, έδωσε την ταυτότητά του, μπήκε στο παραβάν και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην κάλπη.

Χαμογελαστός, δέχθηκε να καθυστερήσει για δευτερόλεπτα την ώρα που ετοιμαζόταν να ρίξει μέσα στον κάλπη τον φάκελο, όταν οι φωτογράφοι φώναζαν «μην το ρίξεις ακόμη ακόμη, Πρόεδρε» για να προλάβουν να φωτογραφήσουν το στιγμιότυπο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, κατευθύνθηκε στο ισόγειο για να κάνει την καθιερωμένη δήλωση – μήνυμα για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…