Newsroom

Newsroom

Κως: 63χρονη έχασε τη ζωή της κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο σε καρότσα φορτηγού

Παρότι το νησί έχει 3 ή 4 ασθενοφόρα, δεν υπάρχει προσωπικό για να τα στελεχώσει, με αποτέλεσμα να κινείται μόνο το ένα από αυτά

ασθενοφορο 2

Την τελευταία της πνοή άφησε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο μία 63χρονη γυναίκα στην Κω, ενώ το εξοργιστικό είναι ότι οι συγγενείς της αναγκάστηκαν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε καρότσα φορτηγού, καθώς το μοναδικό διαθέσιμο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρισκόταν σε άλλο περιστατικό.

Η άτυχη γυναίκα γιόρταζε την Κυριακή τα γενέθλια της εγγονής της στην περιοχή της Μεσαριάς, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο έδαφος. Κάποιοι από τους παριστάμενους προσπάθησαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες, την ώρα που η οικογένειά της καλούσε το ΕΚΑΒ για να στείλει ασθενοφόρο, το οποίο όμως βρισκόταν σε άλλη περιοχή της Κω για μία 15χρονη τουρίστρια. Έτσι, η γυναίκα “φορτώθηκε” σε καρότσα φορτηγού και περιπολικό της αστυνομίας προπορευόταν ανοίγοντας δρόμο για το νοσοκομείο, όμως στη διαδρομή εξέπνευσε.

Μιλώντας στο Mega, η δημοσιογράφος Σάντυ Λαδίκου ανέφερε πως παρότι η Κως έχει 3 ή 4 ασθενοφόρα, δεν υπάρχει προσωπικό για να τα στελεχώσει, με αποτέλεσμα να κινείται μόνο το ένα από αυτά.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…