Newsroom

Newsroom

Κορονοϊός: Νέο κρούσμα στα Χανιά

Σε κατ'οίκον καραντίνα βρίσκεται προσωρινά μια 57χρονη γυναίκα στα Χανιά η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό - Επιδεινώθηκε η κατάσταση 70χρονου ο οποίος πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

COVID

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η 57χρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο Χανίων, με ήπια συμπτωματολογία και αφότου της έγινε το σχετικό τεστ βρέθηκε θετική.

Η 57χρονη βρίσκεται σε καλή κατάσταση και με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ βρίσκεται σε κατ’οίκον καραντίνα.

Παράλληλα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, επιδεινώθηκε η κατάσταση ενός 70χρονου που είχε διαγνωσθεί τις τελευταίες ημέρες με κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, ο 70χρονος νοσηλεύεται πλέον στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο δεν βρίσκεται διασωληνωμένος.

Πάντως, σύμφωνα με την  ίδια ενημέρωση, δύο ακόμα ασθενεί, μία 45χρονη γυναίκα καθώς και ένας 47χρονος ιερομόναχος οι οποίοι διαγνώστηκαν με κορονοϊό πριν λίγες μέρες, νοσηλεύονται με ήπια συμπτώματα στην Κλινική Covid του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. 

Σημειώνεται ότι όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Χανίων, αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα από τα τεστ που υποβλήθηκαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Χανίων, μετά το κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε σε 29χρονη, η οποία δουλεύει στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.