Newsroom

Newsroom

Κορονοϊός: Εικόνες απίστευτου συνωστισμού στο Μετρό (photos)

Θα αναλάβει ο Κώστας Αχ. Καραμανλής την ατομική του ευθύνη;

5124535

Τελικά ποιος έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες για την έκρηξη της πανδημίας στην Αθήνα; 174 νέα περιστατικά μόλυνσης από κορονοϊό καταγράφηκαν μόνο χθες στην Αθήνα, το ενδεχόμενο lockdown είναι πιο κοντά από ποτέ και την ίδια ώρα φωτογραφίες που κυκλοφορούν και αποτυπώνουν την κατάσταση στα ΜΜΜ, είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικές.

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτήσει φωτογραφίες από περιστατικά απίστευτου συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και κυρίως στο Mετρό και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αν και οι πολίτες «επιδεικνύουν αίσθημα υψηλής ατομικής υπευθυνότητας», οι αποστάσεις μεταξύ τους είναι τόσο μικρές που η χρήση μάσκας δεν βοηθά σχεδόν καθόλου.

Στις ίδιες αναρτήσεις οι χρήστες των social του Twitter εξηγούν ότι στις 8:40 το πρωί της Τρίτης, η αναμονή ήταν 6 λεπτά για τον επόμενο συρμό και 10 λεπτά για τον αμέσως επόμενο. Το προηγούμενο διάστημα ο υπουργός Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής, επιθεωρούσε τα άδεια βαγόνια του Μετρό και ανακοίνωνε ενθουσιασμένος ότι όλα είναι τέλεια.