Κορίτσια ο Μπάρκουλης – Kορίτσια ο Μητσοτάκης

Όσο ο Μητσοτάκης απογυμνώνεται από πολιτικά επιχειρήματα, καταρρέουν οι μύθοι και τα αφηγήματά του και όσο απαξιώνεται ηθικά και πολιτικά στην κοινωνία, τόσο θα γίνεται ένας επικίνδυνος εκτός ορίων εμπρηστής

ΕΚ - Μητσοτάκης τουρίστριες

Οι εντιμότατοι φίλοι του συστήματος Μητσοτάκη είναι κατασκευασμένοι από τεφλόν. Είναι τεφάλ και δεν κολλά τίποτα επάνω τους. Κι αν παρ’ελπίδα στο τεφάλ της αγνότητας τους κολλήσει κάποιος βιασμός ανηλίκων, παίρνουν προσωρινή αναστολή κάτι σαν προσωρινή συγχώρεση, και κυκλοφορούν ελεύθεροι μεταφέροντας παντού τη μπόχα και την αποφορά τους. Η βρώμα και η δυσωδία τους διαχέεται προς όλες τις διευθύνσεις και κατευθύνσεις ώστε να μας υπενθυμίζει την πρωτοφανή ηθική βαρβαρότητα και σήψη που βιώνουμε σήμερα. Προϊόν ενός αδίστακτου ανθρώπου, ενός αδίστακτου πρωθυπουργού και του συστήματος εξουσίας του.

Ο Μητσοτάκης δεν έχει ηθικές αναστολές. Πηγαίνοντας προς τις εκλογές θα προσπαθήσει να εκτσογλανίσει την πολιτική, να δυναμιτίσει το τοπίο, να τα κάνει όλα κολυμπηθρόξυλο. Πιστεύει ότι μ’αυτόν τον τρόπο θα συσπειρώσει την λαϊκή βάση της ΝΔ που δυσανασχετεί και πνίγεται μέσα στην κόλαση της ανέχειας και της ακρίβειας. Την εμπρηστική επίθεση στον Real FM θέλησε να την εκμεταλλευτεί χρεώνοντας την στον ΣΥΡΙΖΑ. Με μια Μητσοτάκεια αντάξια του αναστήματος του ανδρός προβοκατόρικη επίθεση κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ενοχλήθηκε από την κριτική του Realfm και αποφάσισε να βάλει γκαζάκια και να τον κάψει. Ο εμπρηστής της ομαλότητας Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, ως καρικατούρα του Νίκου Ρίζου, που όταν ερχόταν αντιμέτωπος με κάποιον χεροδύναμο μπρατσαρά φώναζε “κρατήστε με να μην τον κάνω μαύρο στο ξύλο”, κραύγασε: «Πέστε στον αρχηγό σας εάν τολμάει να έρθει εδώ να αντιπαρατεθούμε αντί να κρύβεται από το κοινοβούλιο, να έχει το θάρρος να πει ότι καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις αθλιότητες».

Όσο ο Μητσοτάκης απογυμνώνεται από πολιτικά επιχειρήματα, καταρρέουν οι μύθοι και τα αφηγήματα του όπως με τη Novartis και όσο απαξιώνεται ηθικά και πολιτικά στην κοινωνία, τόσο θα γίνεται ένας επικίνδυνος εκτός ορίων εμπρηστής. Το όριο των πράξεων των ανθρώπων είναι το όριο της ηθικής τους κι ο Μητσοτάκης δεν έχει τέτοια όρια. Είναι από τους ανθρώπους που ελπίζοντας να διασωθούν οι ίδιοι, είναι ικανοί να τα κάνουν όλα παρανάλωμα του πυρός χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Δεν έχει κανένα πρόβλημα προκειμένου να επιβιώσει, να γίνει ο απόλυτος συκοφάντης, ο Νέρωνας της πολιτικής ομαλότητας.

Έτσι θα μας πάει από εδώ και πέρα. Από τη μία θα προσπαθεί να χτίσει το προφίλ του ανθρώπινου, άνετου, κοσμοπολίτη πρωθυπουργού παίζοντας το άνετος και μοντέρνος με τις νεαρές τουρίστριες στο αεροδρόμιο και από την άλλη θα χύνει λάδι στη φωτιά της ανωμαλίας και της εκτροπής.

Ο Μητσοτάκης συνάντησε στο αεροδρόμιο κάποιες νεαρές τουρίστριες που έφευγαν από την Ελλάδα. Με τ’άψογα Αγγλικά του τις προέτρεψε να πούνε καλά λόγια για την Ελλάδα στους φίλους τους και να μας ξαναεπισκεφθούν του χρόνου. Τα κορίτσια ρώτησαν με ποιόν μιλάνε και ο Μητσοτάκης τους απάντησε ότι μιλάνε με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και τις προέτρεψε να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του. Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό κι ο Κυριάκος πρόσθεσε μια επιπλέον ανθρώπινη στιγμή στο οπλοστάσιο της προπαγάνδας του.

Πλέον το παλιό εμβληματικό σλόγκαν “Kορίτσια ο Μπάρκουλης”, άλλαξε. Αντικαταστάθηκε από το “Κορίτσια ο Μπάρκουλης-κορίτσια ο Μητσοτάκης”.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…