Κόρινθος: Απίστευτο παραλήρημα από τον παλαιοχριστιανό – «Χάρη σας κάνω που δουλεύω» (video)

Απίστευτες ατάκες από τον 45χρονο παλαιοχριστιανό μπροστά στις κάμερες

Κόρινθος 3

Σε αμοκ φαίνεται πως βρίσκεται ο 45χρονος παλαιοχριστιανός από την Κόρινθο που πήρε την οικογένεια του και πήγαν όλοι μαζί να ζήσουν σε λαγούμι, καθώς μετά τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης είδησης ο ίδιος αποδόθηκε σε ένα απίστευτο σόου μπροστά απ’ τις κάμερες, αφότου αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα ο 45χρονος Μανώλης είχε ένα απίστευτο παραλήρημα στο οποίο ανέφερε ότι χάρη έκανε σε όλους που δούλευε, ενώ παράλληλα φώναζε «αδέρφια δεν σας ακούνε», χωρίς κανείς να καταλάβει σε ποιους απευθύνεται. Φυσικά, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι φώναζε ότι μπορούσε να πάρει σύνταξη παρά να δουλέψει, την ίδια ώρα που είχε να πατήσει στη δουλειά τρία χρόνια.

Πιο αναλυτικά ο παλαιοχριστιανός ανέφερε: «Αδέρφια μην φωνάζετε δεν σας ακούν, γυρίστε τους πλάτη μόνο αυτό τους πονάει Όταν τους γύρισα την πλάτη ενδιαφέρθηκαν. Κάτι μου είπαν για την κόρη μου που προέρχεται από ιδρυματισμό. Η κοινωνία σε έχει καταστρέψει και μετά σου ζητάει και τα ρέστα.

Χάρη κάνω που δουλεύω, θα μπορούσα να πάρω σύνταξη, έχω 15 χρόνια αναπηρία. Η πρόεδρος ήθελε να γίνει σήμερα η δίκη, δεν έχω πειράξει κάποιον άνθρωπο».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…