Κορινθία: Επιχείρηση της Αστυνομίας στο λαγούμι των Παλαιοχριστιανών (video)

Στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών αρχών βρίσκονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαβιούν τα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας, που εντοπίστηκε να ζει σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

λαγουμια

Αστυνομική επιχείρηση συνοδεία εισαγγελέα στήθηκε, την Κυριακή (18/02), στην Κορινθία για τη σύλληψη του πατέρα της οικογένειας Παλαιοχριστιανών, η οποία εντοπίστηκε να ζει σε λαγούμια και να έχει τόξα και βέλη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ, συνοδεία εισαγγελέα και υπηρεσιών του τοπικού δήμου υπάρχει επέμβαση της Αστυνομίας προκειμένου να συλλάβουν τον 45χρονο άνδρα, ο οποίος, το Σάββατο (17/02), δήλωσε πως δεν είναι υποχρεωμένος να στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο εισαγγελέας διέταξε κατεπείγουσα προανάκριση και συγκεκριμένες απαντήσεις από τους αστυνομικούς, που συνεχίζουν τη δική τους έρευνα, ζητώντας να μάθει πόσα είναι τα παιδιά στο κοινόβιο, πόσα από αυτά είναι κάτω των 16 ετών και δεν πηγαίνουν σχολείο, όπως προβλέπει ο νόμος και τι συμβαίνει με ένα βρέφος 11 μηνών που ζει μαζί τους, αγνώστου πατρός.

Νωρίτερα το Σάββατο, τα παιδιά απομακρύνθηκαν από το λαγούμι με εισαγγελική διαταγή, ωστόσο στη συνέχεια αλλά επέστρεψαν σε αυτή, όπως επιβεβαίωσε στον Alpha ο πατέρας της οικογένειας.

Πλέον, οι αρμόδιες υπηρεσίες, θα δουν τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών και θα αποφασίσουν, αν θα απομακρυνθούν.

 

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

9 12

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…