Κόρη Αχιλλέα Μπέου: «Ο πατέρας μου είναι ομοφοβικός – Με τρομάζει και δεν μπορώ να ζήσω κοντά του» (Video)

Η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Eve Beos, βρέθηκε καλεσμένη στο κανάλι της Τζεφ Μοντάνα στο Tiktok, και εξέφρασε την αποστασιοποίηση της από τις αντιλήψεις του πατέρα της, επισημαίνοντας ότι είναι ομοφοβικός.

5421977 1 scaled 1

Mιλώντας για τον πατέρα της, η Eve Beos, η δεύτερη κόρη του δήμαρχου Βόλου αποκάλυψε πως δεν έχει σχέσεις πια μαζί του και τον χαρακτήρισε ομοφοβικό, τρομαχτικό και βίαιο. Σε αντίθεση, με τα όσα ισχυρίστηκε λίγες μέρες πριν η μεγάλη κόρη του, η Αργυρώ Μπέου.

Τι αποκάλυψε η Eve Beos

«Είμαι η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου. Αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου δε μου αρέσουν. Δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου. Αυτά που λέγονται τον τελευταίο καιρό, σας το λέει άλλωστε. “Αυτός είμαι”. Σας το δείχνει. Αυτός είναι.

Υπήρχαν και φορές που πίστευα και εγώ κάποια πράγματα, γιατί έπρεπε να συνεχίσω να ζω με τα τραύματα που επιβίωσα. Αλλά η αλήθεια δεν παύει να είναι αλήθεια. Δεν είναι ότι δεν αγαπάω τον πατέρα μου. Τον αγαπάω, αλλά δε θέλω και δε μπορώ να ζήσω κοντά του.

Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, το τι έχει κάνει. Τα τραύματα που έχω βιώσει, τη βία. Με τρομάζει, δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει. Δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Είναι ομοφοβικός. Αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι, να έχει κάνει παρέα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, ότι είναι ομοφοβικός.

Έχω καταλάβει ποιος είναι, είμαι καλά. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία 10 χρόνια. Λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του τώρα, για αυτούς λυπάμαι, όχι για αυτόν. Αυτός θα κάνει ό,τι έκανε πάντα. Με τον πατέρα μου δε μιλάμε, δεν υπάρχει επικοινωνία. Τον αγαπάω και θέλω να είναι καλά. Αυτό μόνο» εξομολογήθηκε η Eve Μπέου.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται πως τα όσα εξολογήθηκε με θάρρος η δεύτερη κόρη του, και τα οποία φέρεται να έχουν πλήρη αντιστοιχία με την εικόνα του, έρχονται σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίστηκε λίγες μέρες πριν η μεγάλη κόρη του Αχιλλέα Μπέου Αργυρώ.

Η Αργυρώ Μπέου όταν μίλησε στο «ON time» για το σάλο που προκλήθηκε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Βόλου για τον Στέφανο Κασσελάκη και τους ομοφυλόφιλους είχε τονίσει ότι ο πατέρας της δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.

Διαβάστε περισσότερα: Αργυρώ Μπέου: Μην «χτυπάτε» τον πατέρα μου… ίσα – ίσα ο παππούς ο Νίκος ήταν ΚΚΕ

Λαμία: Ολοκληρωτική καταστροφή στο εργοστάσιο που συνδέεται με τα γεύματα που δηλητηρίασαν μαθητές (video)

λαμια φωτια εργοστασιο

Λαμία: Ολοκληρωτική καταστροφή στο εργοστάσιο που συνδέεται με τα γεύματα που δηλητηρίασαν μαθητές (video)

Στις φλόγες παραδόθηκαν το βράδυ της Κυριακής οι εγκαταστάσεις της εταιρείας «Γιαννίτσης» στην ΒΙΠΕ Λαμίας.