Κόρη αστυνομικού από την Μυτιλήνη το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη φαίνεται να είναι η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 307.000 δολαρίων.

5a16a7511dc5248a6d8b46a3

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, πρόκειται για ένα πολύ ήσυχο κορίτσι, κόρη αστυνομικού της Λέσβου, ο οποίος είναι συγκλονισμένος από την είδηση βόμβα που πληροφορήθηκε.

Ο πατέρας της θεωρεί ότι η 19χρονη είναι θύμα μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών που εκμεταλλεύθηκαν το όνειρό της να κάνει μία πετυχημένη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Το πιθανότερο μάλιστα, σενάριο είναι να μην γνώριζε τίποτα από αυτά που κουβαλούσε επάνω του το 19χρονο κοριτσόπουλο.


Το 19χρονο μοντέλο θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της τελωνειακής υπηρεσίας του Χονγκ Κονγκ η μεταφορά ναρκωτικών είναι ένα «σοβαρό παράπτωμα» που τιμωρείται «με πρόστιμο έως 5 εκατομμυρίων δολαρίων Χονγκ Κονγκ (640.000 δολάρια ΗΠΑ) και ποινή ισόβιας κάθειρξης».

Επίσης, η ανακοίνωση αναφέρει ότι το μοντέλο έφτασε στο Χονγκ Κονγκ με πτήση από την Αιθιοπία με τους τελωνειακούς να εντοπίζουν τα ναρκωτικά σε μια συσκευασία που είχε κρύψει σε κρύπτη στο σακίδιο πλάτης της.


Σύμφωνα με τα shanghaiist.com και South China Morning Post, η 19χρονη Ελληνίδα είναι η τέταρτη γυναίκα επισκέπτης που συνελήφθη την τελευταία εβδομάδα στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να περάσει παράνομα κοκαΐνη.

Επίσης οι αρχές της χώρας εξετάζουν αν οι τέσσερις γυναίκες έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους και «στρατολογήθηκαν» από τον ίδιο έμπορο ναρκωτικών.

Η 19χρονη επρόκειτο την Τετάρτη να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.


Εθνική Δανίας: Οι διεθνείς αρνήθηκαν αύξηση μισθού για να έχει η ομάδα γυναικών ίση αμοιβή

ΔΑΝΙΑ

Εθνική Δανίας: Οι διεθνείς αρνήθηκαν αύξηση μισθού για να έχει η ομάδα γυναικών ίση αμοιβή

Την ώρα που στην Ελλάδα ορισμένοι δηλώνουν ότι ο ανδρισμός είναι να χτυπάς μια γυναίκα…