«Το Κοράκι» – To διάσημο έργο του Στίβεν Κινγκ έγινε σειρά (trailer)

Μία πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο The Stand με την προβολή του teaser trailer. 

κορακι

«Το Κοράκι» που τους τελευταίους μήνες επανήλθε στην επικαιρότητα λόγω του κορονοϊού αφηγείται την ιστορία ενός κόσμου ο οποίος έχει πληγεί από τη θανατηφόρα πανδημία που προκάλεσε μεταλλαγμένο στέλεχος ιού της γρίπης.

Πρωταγωνιστές στη νέα παραγωγή, είναι οι Γούπι Γκόλντμπεργκ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Οντέσα Γιανγκ, Άμπερ Χερντ.  Όταν ένας άντρας το σκάει από μια μονάδα βιολογικών δοκιμών και μεταδίδει ένα μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης, το 99% της ανθρωπότητας αφανίζεται μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων.

Εμφανίζονται δύο υποψήφιοι για τη σωτηρία του κόσμου: μία καλοσυνάτη γυναίκα 108 ετών, η Mother Abagail και ένας σκοτεινός άντρας που αναζητά το χάος ο Randall Flagg ή αλλιώς Dark Man

«Κατά τη διάρκεια των δύο ετών που περάσαμε κάνοντας το ‘The Stand’, αισθανθήκαμε όλοι την ευθύνη της τηλεοπτικής προσαρμογής, ίσως του πιο αγαπημένου έργου ενός από τους πιο αγαπημένους αφηγητές του κόσμου, αλλά κανένας από εμάς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το αριστούργημα που έγραψε ο Στίβεν Κινγκ πριν από σαράντα χρόνια για μια παγκόσμια πανδημία, θα μπορούσε να είναι τόσο τρομερά επίκαιρο», δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός, Μπέντζαμιν Κάβελ. 

 «Αν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τον πολιτισμό από την αρχή, θα κάναμε κάτι διαφορετικό;», είναι το ερώτημα που θίγει μέσα από το βιβλίο ο δημιουργός του.

Μία μετααποκαλυπτική ιστορία που εξελίσσεται σε μάχη μεταξύ του καλού και του κακού, αλλά δεν την υπηρετεί με θρησκευτική ευλάβεια.

«Το Κοράκι» κυκλοφόρησε το 1978 και ανήκει στο Top 10 των μπεστ σέλερ του συγγραφέα.

 

 

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…