«Κοπτοραπτική» σε δήλωσή του για τον Κοντονή καταγγέλλει ο Παρασκευόπουλος

Για πλήρη διαστρέβλωση όσων είπε για τον Ποινικό Κώδικα κατηγορεί σειρά ενημερωτικών σελίδων ο Νίκος Παρασκευόπουλος και ξεκαθαρίζει ότι δε συντάσσεται με τις απόψεις και τη στάση Κοντονή

Την απάντησή του σε σειρά ενημερωτικών σελίδων που τον παρουσιάζουν να συμφωνεί με τον Σταύρο Κοντονή σχετικά με τον Ποινικό Κώδικα έδωσε ο Νίκος Παρασκευόπουλος, κάνοντας λόγο για πλήρη διαστρέβλωση όσων είπε για να βολευτεί το αφήγημα των τελευταίων ωρών.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, σε δήλωσή του, εκφράζει την οργή του για την αλλοίωση των δηλώσεών του, εξηγεί γιατί έπρεπε η προηγούμενη κυβέρνηση να προχωρήσει με τον νέο Ποινικό Κώδικα και ξεκαθαρίζει ότι διαφωνεί με τη χρονική συγκυρία της τοποθέτησης του Σταύρου Κοντονή.

Συγκεκριμένα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Για πολλοστή φορά από μια τοποθέτησή μου απομονώνεται μια φράση και αναπαράγεται με τίτλους που διαστρεβλώνουν το μήνυμα, ώστε να πλήττονται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ομιλών. 

Η επόμενη ακριβώς φράση της επίμαχης δήλωσής μου σε ραδιοφωνικό σταθμό, δικαιολογεί την προώθηση του Ποινικού Κώδικα. Προσθέτω ρητά ότι και σήμερα, αντίθετα με τον Σταύρο Κοντονή,  θα συμφωνούσα με την ανάγκη ψήφισης του νέου Κώδικα.

Φυσικά, διαφωνώ και με την επιλογή του Σταύρου Κοντονή να θέσει το ζήτημα τη στιγμή, που θα έπρεπε να συζητάμε για την ιστορική σημασία του χαρακτηρισμού της Χ.Α. ως εγκληματικής οργάνωσης.»