Newsroom

Newsroom

Το κόψιμο του Μουρούτη

Γράφει ο Εκδοροσφαγέας Ο Γιώργος Μουρούτης, υπεύθυνος για την επικοινωνία του πρωθυπουργού, είναι ο Άη-Γιώργης της Συγγρού. Το Αη βεβαίως,…

Γράφει ο Εκδοροσφαγέας

Ο Γιώργος Μουρούτης, υπεύθυνος για την επικοινωνία του πρωθυπουργού, είναι ο Άη-Γιώργης της Συγγρού. Το Αη βεβαίως, όχι από το Άγιος αλλά από το iphone. Είναι αυτός που έχει αναλάβει να «σκοτώσει» τους κακούς που έχουν στο πίσω μέρος του εγκεφάλου κακή σκέψη για τον Σαμαρά.

Καβάλα στο iphone λοιπόν, σκοτώνει τους δράκους, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους διαφωνούντες, και με βάση τον γραμμικό τρόπο σκέψης του, οι αριστεροί. Ένας φίλος ψυχίατρος ο οποίος παρακολουθεί τον Μουρούτη (στο τουίτερ εννοώ για να μην παρεξηγηθώ) επιμένει πως πρόκειται για αθώα περίπτωση παρορμητικού ανθρώπου. Κάτι σαν τον Πάγκαλο, αλλά χωρίς την ευφυΐα του. Αν του ρθει κάτι να το πει, θα το πει. Είναι σαν αυτόν που έχει κόψιμο. Δεν τον νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, αυτός θέλει να ξελαφρώσει.

Σε αρκετές από τις προσπάθειες να ξελαφρώσει από το κόψιμό του, έχει μπλέξει τον Σαμαρά σε περιπέτειες. Σε ανύποπτο χρόνο προανήγγειλε τις πολιτικές διώξεις και την φίμωση της ΕΡΤ. Σε άλλες περιπτώσεις, ανίκανος να χειριστεί την ελευθερία του ίντερνετ και τον social media, απειλεί θεούς και δαίμονες με μηνύσεις. Μάταια ο προιστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης προσπαθεί να του εξηγήσει ότι δεν μπορεί να κατεβάσει αναρτήσεις με τις οποίες δεν συμφωνεί ή να κλείσει λογαριασμούς στο τουίτερ. Αυτός το δικό του. Το κόψιμό του.

Μία από τις μεγάλες γκάφες του την έκανε σήμερα. Ένας χρήστης του τουίτερ, αναφέρθηκε σε φήμες για πιθανή ασθένεια του πρωθυπουργού. Ο Μουρούτης, ως Αη Γιώργης έκανε την επίθεσή του. Δεν μίλησε μόνο για αθλιότητες, δεν απείλησε με μηνύσεις το μισό τουίτερ, δεν χαρακτήρισε τους πάντες πληρωμένους, αλλά κατάφερε κάτι που δύσκολα θα κατάφερνε άλλος. Έκανε να εξαπλωθεί η φήμη πως ο πρωθυπουργός είναι βαριά άρρωστος,σπρώχνοντας με τη συμπεριφορά του ακόμη και αυτούς που σέβονται τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα οποιουδήποτε (πόσο μάλλον του πρωθυπουργού), να αναπαράγουν ηθελημένα ή άθελα τη φήμη.

Εν ολίγοις είναι ο μοναδικός που κατάφερε μετατρέψει το κόψιμο Σαμαρά, σε βαριά αρρώστια. Γιατί απλώς ο τύπος έχει κόψιμο. Και δεν μπορεί να κρατηθεί με τίποτα.

Διαβάστε ακόμη: Δεν είναι ο Σαμαράς ρατσιστής, ο Αντετοκούνμπο είναι μαύρος

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

6207733

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

Συγγενείς άρχισαν να πετούν καρέκλες και να απευθύνονται προς τους κατηγορούμενους

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

Μικρούτσικος

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

«Το ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει μπορεί να με κάνει να σε συμπαθήσω», είπε ο…