Newsroom

Newsroom

Κόπηκαν οι νέοι Έλληνες διεθνείς διαιτητές στα γραπτά της UEFA

Ειδικότερα, Στέφανος Κουμπαράκης, Βαγγέλης Μανούχος, Άγγελος Ευαγγέλου (VAR) και Αναστασία Μυλοπούλου ήταν τα νέα ονόματα στον πίνακα των διεθνών που επέλεξε η ΚΕΔ τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο μόνο ένας εξ αυτών κατάφερε να περάσει τις εξετάσεις της UEFA.

Koubarakis

«Κόκκινο» στους τρεις νέους Έλληνες διεθνείς διαιτητές που επέλεξε η ΚΕΔ (Κουμπαράκης, Μανούχος, Μυλοπούλου), οι οποίοι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA κόπηκαν στις γραπτές εξετάσεις της UEFA και θα κληθούν το επόμενο διάστημα να ξαναδώσουν. 

Ειδικότερα, Στέφανος Κουμπαράκης, Βαγγέλης Μανούχος, Άγγελος Ευαγγέλου (VAR) και Αναστασία Μυλοπούλου ήταν τα νέα ονόματα στον πίνακα των διεθνών που επέλεξε η ΚΕΔ τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο μόνο ένας εξ αυτών κατάφερε να περάσει τις εξετάσεις της UEFA: Ο λόγος για τον Άγγελο Ευαγγέλου που έγινε διεθνής αποκλειστικά για το VAR κι έχει ήδη περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις.

Αντιθέτως οι άλλοι τρεις που βρέθηκαν πριν λίγες μέρες σε σεμινάριο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, δίνοντας με τη σειρά τους γραπτές εξετάσεις, κόπηκαν άπαντες, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Σε ό,τι αφορά δε τη Μυλοπούλου, δεν πέρασε ούτε τα αγωνιστικά τεστ.

Όλοι τους βέβαια θα έχουν και δεύτερη ευκαιρία, αφού αναμένεται το προσεχές διάστημα (πιθανότατα στις αρχές καλοκαιριού) να δώσουν εκ νέου εξετάσεις, ωστόσο όσοι εξ αυτών είχαν πάρει ορισμούς για να σφυρίξουν ευρωπαϊκά παιχνίδια το προσεχές διάστημα, αυτονόητα τους χάνουν. 

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί άλλωστε πέρυσι το καλοκαίρι και με τον -σαφώς εμπειρότερο- Τάσο Παπαπέτρου, αλλά το φθινόπωρο έδωσε εκ νέου εξετάσεις και τις πέρασε. 

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: sdna.gr

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…