Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Κεφαλογιάννη: Συνεργάτης σας κατηγορούμενος για διαφθορά σε συνεδρίαση στη Βουλή;

Την παρουσία άτυπου συμβούλου του Κεφαλογιάννη που κατηγορείται για διαφθορά σε συνεδρίαση Επιτροπής στη Βουλή καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

kefalogiannis

Την έντονη αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η παρουσία προσώπου που κατηγορείται για διαφθορά στις διαδικασίες εξετάσεων για τα διπλώματα οδήγησης, στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

Να διευκρινιστεί αν είναι ή δεν είναι συνεργάτης του, ζήτησαν από τον κ Κεφαλογιάννη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με τις απαντήσεις από πλευράς του υπουργού να κάνουν λόγο για «παρερμηνεία στην ιδιότητά του», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ο λόγος παρουσίας του εν λόγω προσώπου στη συνεδρίαση της Επιτροπής.

Πρόκειται για τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης, Διαμαντή Ηλιάδη, του οποίου η παρουσία προκάλεσε αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής.

«Το ξέρετε ότι το όνομα του κυρίου Ηλιάδη αναφέρεται στην δικογραφία για το σκάνδαλο με τα διπλώματα οδήγησης;» κατήγγειλε ο πρώην Υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.

«Περιμένουμε απάντηση από τον υπουργό, αν το γεγονός ότι δεν γνωρίζει οφείλεται στην ανεπάρκειά του ή γνωρίζει αλλά κάνει ότι δεν γνωρίζει» τόνισε από την πλευρά του ο κ. Τζανακόπουλος.

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε ο κ Φάμελλος την «παρουσίαση από τον υπουργό ατύπου συμβούλου που εκπροσωπεί συγκεκριμένα συμφέροντα και υπάρχουν θέματα δικαστικής διερεύνησης», όπως σημειώνει.

Σε μια απόπειρα απάντησης στις εν λόγω καταγγελίες, ο κ. Κεφαλογιάννης  είπε πως ο άτυπος συνεργάτης του δεν ανήκει σε κανέναν, ούτε στον Υπουργό Υποδομών Κωνσταντίνο Α. Καραμανλή ούτε στην κυβέρνηση αλλά είναι εκεί ως άτυπος συνεργάτης και ότι είναι Πρόεδρος αρμόδιου φορέα.

«Δεν έχετε καλέσει τους φορείς, δεν έχει ακολουθηθεί καμία διαδικασία διαβούλευσης και καλείται προνομιακά ένας», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Κεφαλογιάννη. «Ή θα είναι εκπρόσωπος του φορέα η άτυπος σύμβουλός σας», συνέχισε.

Ο προεδρεύων Γιώργος Βλάχος, από τη μεριά του έδωσε μια άλλη εξήγηση για το περιστατικό, επιχειρώντας να σώσει την κατάσταση, λέγοντας ότι «ο κ.Ηλιάδης βρέθηκε μέσα στην αίθουσα από παρανόηση ως προς την ιδιότητά του κι ότι την επόμενη φορά και ο ίδιος θα είναι πιο προσεκτικός».

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…