Newsroom

Newsroom

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Κεδίκογλου για την 13χρονη που πέθανε από μαγκάλι

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνητικού εκπροσώπου πυροδότησε ο τραγικός θάνατος της 13χρονης Σάρα από μαγκάλι.   Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με…

sara

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνητικού εκπροσώπου πυροδότησε ο τραγικός θάνατος της 13χρονης Σάρα από μαγκάλι.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον θάνατο του κοριτσιού από μαγκάλι, κάνοντας λόγο για ” οδυνηρές επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής και τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες.”
Τονίζεται ακόμη ότι το δικαίωμα στη θέρμανση και στο φτηνό ρεύμα και πετρέλαιο είναι αδιαπραγμάτευτο. Αποτελεί απαίτηση της κοινωνίας το να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα εξαιτίας της κυβερνητικής αναλγησίας, σημειώνει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απάντησε οτι “για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ξεδιάντροπα ένα τραγικό συμβάν για τις δικές του σκοπιμότητες. Αίσχος!”

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο: 

“Αν ο κ. Κεδίκογλου δεν συνειδητοποιεί ούτε κατʼ ελάχιστο τις τραγικές επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής στις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας, καλύτερα να σιωπά.”

Ακολούθησε νέα απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος αναφέρει: “Η καπηλεία μίας τραγωδίας και η κομματική τυμβωρυχία δεν έχουν θέση στην πολιτική ζωή”. Και προσθέτει: “Θα λέγαμε “ντροπή””, αλλά στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει και το τελευταίο ίχνος της…”. 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…