Newsroom

Newsroom

Κόντρα Κούγια – Χατζηνικολάου για… tweets περί «ντροπής της νομικής επιστήμης»

Μήνυση κατά της Μενδώνη θέλει να κάνει ο Κούγιας για την «επικίνδυνη προσωπικότητα»

Screenshot 2021 02 24 105745

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

Πάντως εντύπωση προκαλεί και το «άδειασμα» που επεφύλασσε ο Νίκος Χατζηνικολάου προς τον ρεπόρτερ που είχε επιλέξει να διανθίσει το ρεπορτάζ του με τέτοιες αναρτήσεις, αφού ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι απλά παρουσιαστής του δελτίου. «Δεν είναι επιλογή μου το συγκεκριμένο βίντεο, είναι επιλογή του ρεπόρτερ που το έκανε», σημείωσε, δίνοντας όμως «ελαφρυντικά» στον συνάδελφό του: αρχικά, ότι πρόκειται για δημόσιο υλικό, και επιπλέον ότι το σχετικό ρεπορτάζ περιλάμβανε την απάντηση τόσο του δικηγόρου όσο και του γιου του.

Η παρεξήγηση λύθηκε πάντως αρκετά γρήγορα, με τον Αλέξη Κούγια να επαναλαμβάνει την υπερασπιστική του γραμμή περί μη αξιοπιστίας των καταγγελιών κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ «έδωσε είδηση», όταν δήλωσε ότι εφόσον του το επιτρέψει ο πελάτης του, θέλει να κάνει μήνυση στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη για τον χαρακτηρισμό της κατά του κ. Λιγνάδη ως «επικίνδυνης προσωπικότητας».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…