Newsroom

Newsroom

Κόντρα Καραμέρου-Πατούλη: "μπιζιμπόντης" και "φιλιππινέζος" οι χαρακτηρισμοί που αποδίδουν ο ένας στον άλλο

Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής εγκαλεί τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε ότι είναι «μόνιμα σε διακοπές και ανάξιος της ιστορίας του Αμαρουσίου», ενώ ο δεύτερος τον χαρακτηρίζει «διορισμένο από την κα Δούρου φιλιππινέζο της»

5a2933eb1dc52402248b4616

Σε πόλεμο ανακοινώσεων επιδόθηκαν οι Καραμέρος και Πατούλης, με αφορμή τα συνεχόμενα ταξίδια του Δημάρχου Αμαρουσίου στο εξωτερικό. 

Στην ανακοίνωσή του ο αντιπεριφεριάρχης αναφέρει πως «αποτελεί όνειδος για την αυτοδιοίκηση ο μπιζιμποντισμός και η αμετροέπεια του κ. Πατούλη», κατηγορώντας τον πως «βγάζει selfies στην Αυστραλία και στη Σαγκάη κάνοντας διακοπές με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων».

Συνέχεια στη διαμάχη έδωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, χαρακτηρίζοντας την ανακοίνωση του κ. Καραμέρου «υβριστική» και συνεχίζει αναφερόμενος στον αντιπεριφεριάρχη ως «διορισμένο από την κα Δούρου φιλιππινέζο».

Δείτε παρακάτω τις ανακοινώσεις:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

Μόνιμα σε διακοπές και ανάξιος της ιστορίας του Αμαρουσίου ο μπιζιμπόντης κ. Πατούλης

Αποτελεί όνειδος για την αυτοδιοίκηση ο μπιζιμποντισμός και η αμετροέπεια του κ. Πατούλη. Οι δηλητηριώδεις ανακοινώσεις του είναι για να καλύπτουν την ολιγωρία του και την πραγματική του δράση. Ας συνεχίζει να βγάζει selfies στην Αυστραλία πριν λίγες μέρες (φωτο) και στη Σαγκάη σήμερα, όπου κάνει διακοπές με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων προωθώντας δήθεν τον ιατρικό τουρισμό. Και ενώ οι περισσότεροι τον βλέπουν να ποζάρει στο facebook, σε ένα διαρκές προσωπικό world party χειμώνα καλοκαίρι, οι πιο παρατηρητικοί ας ρίξουν μια ματιά στις αναρτήσεις της Διαύγειας του Δήμου Αμαρουσίου αλλά και της ΚΕΔΕ για να δουν το λογαριασμό που πληρώνουν οι πολίτες

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ντροπιάζει την Αυτοδιοίκηση, ο συκοφάντης και λασπολόγος αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γ. Καραμέρος

Η υβριστική ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Γ. Καραμέρος, σε βάρος του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, αποδεικνύει τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο διορισμένος από την κα Δούρου «φιλιππινέζος» της, εξαιτίας της αδυναμίας του να απαντήσει επί της ουσίας σε όσα του καταλογίζονται για ανυπαρξία έργου, όσον αφορά την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Αμαρουσίου.

Η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής είναι προφανές ότι έχει επιλέξει το λάθος δρόμο για να καλύψει την ανεπάρκειά της, τρία χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων της. Η κα Δούρου μηνύει τον εαυτό της για την τραγωδία της Μάντρας και ο κ. Καραμέρος επιλέγει το ψέμα, τη συκοφαντία και τη λάσπη.

Όση λάσπη όμως κι αν πετάξει στον ανεμιστήρα, δεν θα αποφύγει την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι :

Πρώτον, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης συμμετέχει στη Σαγκάη, ως εκπρόσωπος της ελληνικής αυτοδιοίκησης, στις εργασίες της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Συνεδρίου UCLG, στη Σύνοδο Κορυφής των Τοπικών και Περιφερειακών Ηγετών. Δεν πρόκειται για ταξίδι αναψυχής, όπως ψευδώς αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Καραμέρος, αλλά για μια επίσημη και ουσιαστική εξωστρεφή δράση. Σε αυτό το πλαίσιο έγιναν συναντήσεις και συζητήθηκαν οι τρόποι περαιτέρω συνεργασίας της ΚΕΔΕ με αυτοδιοικητικούς φορείς της Κίνας και κυρίως η προοπτική αδελφοποίησης ελληνικών πόλεων με πόλεις της Κίνας, με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και βέλτιστων πρακτικών, μεταξύ των δύο χωρών. Παράλληλα στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν και οι συνέργειες που μπορούν να δρομολογηθούν από κοινού, σε τομείς όπως ο πολιτισμός και ο τουρισμός, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Ειδικότερα με αφορμή τη διοργάνωση της παγκόσμιας έκθεσης εισαγωγών πολιτισμού που θα γίνει στη Σαγκάη το Νοέμβριο του 2018, εξετάστηκε η δυνατότητα συμμετοχής της Ελλάδας για την προβολή του τουριστικού μας προϊόντος, σε μία μεγάλη και σημαντική αγορά.

Δεύτερον, το πρόσφατο ταξίδι στην Αυστραλία αλλά και στις ΗΠΑ το προηγούμενο διάστημα, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, για την προώθηση του ελληνικού ιατρικού τουρισμού. Η πρωτοβουλία αυτή δεν επιβαρύνει τους φορολογούμενους, αλλά τους ιδιώτες χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια. Δεν περιμένουμε βέβαια από έναν δοτό, κρατικοδίαιτο αντιπεριφερειάρχη να αντιληφθεί την αξία της προώθησης του ιατρικού τουρισμού, που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας και η ανάπτυξή του μπορεί να συμβάλει στην αύξηση του ΑΕΠ και τη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας. Δυστυχώς από τη μια έχουμε στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής μια Διοίκηση που δεν θέλει επενδύσεις, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση του Ελληνικού. Κι από την άλλη έχουμε την αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, την ΚΕΔΕ και Δημάρχους, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να έρθουν επενδύσεις στη χώρα μας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε στην Πατρίδα τους νέους μας.

Τέλος, καλούμε για μια ακόμη φορά τον κ. Καραμέρο να ασχοληθεί επιτέλους με τις αρμοδιότητές του, για να δικαιολογήσει το μισθό που παίρνει από τον κρατικό κορβανά κι ας βάλει για λίγο έστω στην άκρη τη φιλοδοξία του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο Μαρούσι, γιατί στην πόλη αυτή αξίζει κάτι καλύτερο. Να πάψει να περιφέρεται και να φωτογραφίζεται με καναρινί γιλέκα σε ρέματα που καθαρίζουν άλλοι κι όχι ο ίδιος, καθώς και σε διαβάσεις που οι διαγραμμίσεις σβήνουν μετά από 3-4 μέρες. Και να απαντήσει πειστικά στη χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, στην οποία αναδεικνύεται η ασυνέπειά του όσον αφορά τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλης.

Ο κ. Καραμέρος θα μάθει πως όση λάσπη κι αν πετάξει, στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει.

Πρώτη αντίδραση Κούγια για ενοχή Πισπιρίγκου: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο – Έχω πειστεί για την αθωότητά της» (Video)

image 1 2

Πρώτη αντίδραση Κούγια για ενοχή Πισπιρίγκου: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο – Έχω πειστεί για την αθωότητά της» (Video)

«Εξεπλάγην από την απόφαση. Πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη».

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

δημος βερυκιοσ

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

Μια αρκετά σημαντική αποκάλυψη για τις παραιτήσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου έκανε ο Δήμος Βερύκιος

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

Τέμπη: Οι 6 σοκαριστικές δηλώσεις βουλευτών και στελεχών της ΝΔ – «Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια… είναι μπαγιάτικο» (videos)

InCollage 20240329 131641014

Τέμπη: Οι 6 σοκαριστικές δηλώσεις βουλευτών και στελεχών της ΝΔ – «Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια… είναι μπαγιάτικο» (videos)

Η προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη από τη ΝΔ έχει πολλούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι…