Newsroom

Newsroom

Κόντρα Άδωνι-Καμμένου αναφορικά με σπίτι του δεύτερου στην Ικαρία

Στην καταγγελία οτι υπάρχουν δημοσιεύματα που φέρουν τον Πάνο Καμμένο να έχει αποκτήσει εξοχικό σπίτι με επιδότηση προχώρησε ο υπουργός…

Στην καταγγελία οτι υπάρχουν δημοσιεύματα που φέρουν τον Πάνο Καμμένο να έχει αποκτήσει εξοχικό σπίτι με επιδότηση προχώρησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο κ. Γεωργιάδης,  κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για το εξοχικό του Μιχάλη Λιάπη στην Ευρυτανία, είπε πως “δεν είναι ο μόνος αφού και πολιτικός αρχηγός απέκτησε εξοχικό με επιδότηση”.“Απ’ ό,τι θυμάμαι υπήρξαν δημοσιεύματα και για πολιτικό αρχηγό ο οποίος έχει κάνει το ίδιο πράγμα ακριβώς σε εξοχικό του σε ένα νησί” είπε ο υπουργός υγείας ενώ στη συνέχεια ανέφερε το όνομα του Πάνου Καμμένου και πρόσθεσε πως δεν υιοθετεί τα δημοσιεύματα αυτά.
Πρόσθεσε πως εάν δεν ισχύει αυτό θα ζητήσει συγνώμη, όπως πρέπει να γίνει και σε αντίστοιχη περίπτωση για τον Μιχάλη Λιάπη.
Σε απάντησή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανέφεραν προς θα προβούν σε μήνυση και αγωγή εναντίον του υπουργού Υγείας.”Ο κ. Γεωργιάδης μόλις εισέπραξε μια ακόμα μήνυση και αγωγή. Ελπίζουμε να μην παρακαλάει πάλι στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του” ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους που έστειλαν στην εκπομπή.newsit.gr

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…