Newsroom

Newsroom

Κοντά στο lockdown τα Ιωάννινα

Κατειλημμένο το 90% των νοσηλευτικών μονάδων, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης

ek hoskf

Συνεχώς αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού στα Ιωάννινα, όπως εξήγησε ο δήμαρχος της πόλης Μωυσής Ελισάφ, με αποτέλεσμα το 90% των μονάδων κορoνοϊού να είναι κατειλημμένο

Όπως ο ίδιος εξήγησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί περισσότερα από 250 ενεργά κρούσματα και το χειρότερο είναι ότι υπάρχει συνεχιζόμενος αυξημένος αριθμός ημερήσιων κρουσμάτων το οποίο όπως ο ίδιος ανέφερε εξηγείται από την συρροή κρουσμάτων όπως αυτή που καταγράφηκε χτες με τα περισσότερα κρούσματα να αφορούν μια βιομηχανία τροφίμων.

Παράλληλα, ο κ. Ελισάφ ανέφερε πως ενεργοποιήθηκε και η 3η μονάδα κορωνοιού στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και πως έχουν μεγάλη πληρότητα της τάξης του 90% ενώ ζητείται επιτακτικά να δημιουργηθεί και 4η μονάδα.

Επιπλέον, ο δήμαρχος σημείωσε πως υπήρχαν ελάχιστα κρούσματα μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο υπήρξε όμως μια χαλάρωση από εκεί και πέρα. «Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στο lockdown εξαιτίας του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων που καταγράφεται σε καθημερινή βάση αλλά και εξαιτίας της μεγάλης πίεσης στο σύστημα υγείας».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…